Οδεύει προς Πάρμα ο Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι προ των πυλών της Πάρμα! Όπως όλα δείχνουν, τα έχει βρει σε όλα με την ιταλική ομάδα και υπερισχύει η θέλησή του να πάρει μεταγραφή εκεί, έναντι της επιθυμίας του Ρασβάν Λουτσέσκου να τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, νέο δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος τον περιμένει για ιατρικές εξετάσεις την ερχόμενη Δευτέρα (28/1).
Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος
για προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη να αποτρέψει αυτή τη μεταγραφή, που έπεσε στο κενό λόγω της σφοδρής επιθυμίας του Ελ Καντουρί να επιστρέψει στη χώρα όπου έπαιξε ποδόσφαιρο πριν λίγα χρόνια. Επίσης, υποστηρίζει το δημοσίευμα ότι οι "ασπρόμαυροι" ήθελαν να κρατήσουν τον Μαροκινό και για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (30/1), απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, η Πάρμα δεν το δέχτηκε αυτό. Μάλιστα, ο ιταλικός σύλλογος τον περιμένει για ιατρικές εξετάσεις την ερχόμενη Δευτέρα, αμέσως μετά τον αγώνα του "Δικέφαλου" με τον ΟΦΗ.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου, έκανε νέα προσπάθεια σήμερα να μεταπείσει τον παίκτη, εξηγώντας του πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, όμως, όπως φαίνεται, δεν κατάφερε να του αλλάξει γνώμη. Σύντομα, οι όποιες εξελίξεις θα δείξουν ποιο θα είναι το άμεσο μέλλον του Μαροκινού μεσοεπιθετικού.
Πληροφορίες σχετικά με το θέμα λένε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός για ένα εξάμηνο ο παίκτης στην Πάρμα, με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς το καλοκαίρι ή να καταβάλλει άμεσα ο ιταλικός σύλλογος γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ και να αγοράσει άμεσα τα δικαιώματά του.
Keywords
Τυχαία Θέματα