Όχι κόουτς, δεν θα γίνεις ...Λουτσέσκου!

Λίγη ώρα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη, ο Γιώργος Δώνης βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και μίλησε για το ματς της ομάδας του, αλλά και για τη βαθμολογική συγκομιδή του Τριφυλλιού.

Κάποια στιγμή είπε με την εξαιρετική αίσθηση χιούμορ που διαθέτει: "Έχουμε μαζέψει 44 βαθμούς στο γήπεδο. Γίνομαι λίγο Λουτσέσκου τώρα". Όχι κόουτς, διαφωνώ. Δεν γίνεσαι ...Λουτσέσκου! Ούτε πρόκειται να γίνεις κάποιος άλλος από αυτός που ήδη είσαι. Και αυτό γιατί διαθέτεις μια ξεχωριστή
προσωπικότητα και ένα προφίλ εντελώς διαφορετικό. Είσαι ο Γιώργος Δώνης και ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να αισθάνεται χαρούμενος που έχει στην ομάδα του έναν άνθρωπο με το ήθος, την ανθρωπιά και την ποδοσφαιρική σου φιλοσοφία.

Ο Δώνης ασφαλώς δεν είχε καμία διάθεση να προσβάλλει τον προπονητή του ΠΑΟΚ με τη χιουμοριστική του δήλωση. Απλά ήθελε να θίξει το θέμα των βαθμών που έχει συγκεντρώσει η ομάδα του την εφετινή σεζόν, γιατί ξαφνικά στα μέρη μας έχει γίνει ...ταμπού να αναφέρεσαι σε όσα έχεις κερδίσει στο γήπεδο. Και ο Λουτσέσκου είναι ο πρώτος που έχει δεχθεί τα περισσότερα "πυρά", πολύ απλά γιατί υπερασπίζεται - αρκετές φορές παθιασμένα, ίσως υπερβολικά και με λάθος τρόπο - όσα έχει ο ίδιος και οι παίκτες του κατακτήσει στο γρασίδι.

Για άλλη μια φορά, ο Παναθηναϊκός βιώνει στο πετσί του την ποινή αφαίρεσης βαθμών. Αυτών των βαθμών που έχουν ιδρώσει και μοχθήσει οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού να κατακτήσουν στα παιχνίδια. Η σεζόν άρχισε με τη θηλιά στο λαιμό και αυτό το - 6 να ...τρομάζει, στην πορεία οι παίκτες του Δώνη κατάφεραν να ξεπεράσουν με επιτυχία και αρκετά γρήγορα αυτό το εμπόδιο και ξαφνικά προέκυψε άλλη μια ποινή. Και πάλι δίχως να φέρουν την παραμικρή ευθύνη.

Με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να εκκρεμεί για όσα έγιναν στο ντέρμπι "αιωνίων" και το -3 να ....φρενάρει τις σκέψεις των Πράσινων για είσοδο στην πεντάδα του πρωταθλήματος, αυτό το "εμείς δεν φταίμε" βασανίζει το μυαλό του Δώνη και των ποδοσφαιριστών του. Άλλωστε οι ίδιοι έχουν συγκεντρώσει 44 βαθμούς στο γήπεδο και θα ήταν στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, αν δεν υπήρχαν όλα αυτά... Πως να μην γίνεις Λουτσέσκου μετά;
Keywords
Τυχαία Θέματα