Ομπαμεγιάνγκ: «Έπαιξε ρόλο στην μεταγραφή μου ο Μχιταριάν»

Ο Πιέρ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ αναφέρθηκε στον Χένρικ Μχιταριάν και υπογράμμισε πως αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την μετακόμιση του από την Μπορούσια Ντόρτμουν στην Άρσεναλ. Η διοίκηση των "κανονιέρηδων" κατέλαβε 63,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Αφρικανού επιθετικού, την ίδια στιγμή που ο Αρμένιος ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως αντάλλαγμα στην μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες.

«Είναι σαν αδερφός μου ή ένας καλός φίλος. Αγωνιζόμασταν μαζί στο παρελθόν και είμαι αλήθεια πολύ χαρούμενος που τον βλέπω ξανά. Με έπαιρνε
τηλέφωνο και με ρωτούσε «Θα έρθεις η όχι; του απαντούσα πρώτα εσύ πες μου αν θα υπογράψει η όχι. Μου είπε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και φυσικά έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην δική μου μεταγραφή. Μπορούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο», τόνισε στην Arsenal Weekly Podcast.

Επιπλέον υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι χαρούμενοι που ανήκουν στον σύλλογο: «Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι χαρούμενοι που μας βλέπουν μαζί, θα βάλουμε τα δυνατά μας φυσικά, όπως κάναμε εξάλλου και στο παρελθόν», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα