Ο Ζαπάτα οδηγεί την Αταλάντα (video)

Με εκπληκτικό τον Ντουβάν Ζαπάτα που σημείωσε τέσσερα γκολ η Αταλάντα πέρασε από το Μπενίτο Στίρπε, καθώς διέλυσε την Φροζινόνε με 5-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

Η Αταλάντα ήταν κυρίαρχη από την αρχή έως το τέλος του αγώνα, είχε την κυκλοφορία της μπάλας και εκτός από τα πέντε γκολ που έβαλε θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα.

Το σκορ άνοιξε στο 11ο λεπτό με κεφαλιά ο Μαντσίνι μετά
από σέντρα του Πάσαλιτς και στην συνέχεια ο Ντουβάν Ζαπάτα ξεκίνησε το δικό του ρεσιτάλ.

Με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πάσαλιτς έκανε το 0-2 στο 44ο λεπτό.

Στην επανάληψη στο 47’ μετά από πάσα του Τσιμσίτι έκανε το 0-3 και στο 64’ μετά από κεφαλιά πάσα του Χατεμπούρ έγραψε το 0-4.

Στο 73ο λεπτό με πλασέ στην κίνηση σημείωσε το τέταρτο προσωπικό του γκολ και σφράγισε τη νίκη της Αταλάντα με το τελικό 0-5.

Με τα τέσσερα που σημείωσε έφτασε τα 14 στο Καμπιονάτο πιάνοντας στην πρώτη θέση των σκόρερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος βεβαίως έχει να παίξει στο ματς της Γιούβε με την Κιέβο.

Η Αταλάντα έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο 36’ με τον Πάσαλιτς, στο 37’ με τον Ζαπάτα, στο 58’ με τον Γκόμεζ και στο 68’ με τον Ίλισιτς για να πετύχει κι άλλα γκολ, φάσεις τις οποίες σταμάτησε ο τερματοφύλακας της Φροζινόνε Μάρκο Σπορτιέλο.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη δεν μπόρεσαν ν’ αντιδράσουν σε κανένα σημείο του ματς, έπαιξαν παθητικά, χάνοντας μόνο μια καλή ευκαιρία με τον Πιναμόντι στο 59’.

Συνεχίζουν την προσπάθεια παραμονής τους έχοντας την χειρότερη άμυνα και επίθεση του καμπιονάτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα