Ο σκηνοθέτης του "ΙΤ" θα μας ταξιδέψει στον χρόνο με το remake του "Time Machine"

Παρόν, παρελθόν και μέλλον μαζί.

Οι Warner Bros, Paramount Pictures και Appian Way θα μας φέρουν στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα του H.G. Wells, "The Time Machine". Στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Andy Muschietti ("Stephen King's IT", "It: Chapter 2").

Σύμφωνα με το Deadline, η Barbara Muschietti, η αδερφή του σκηνοθέτη, θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί

με την Jennifer Davisson της Appian Way. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Leonardo DiCaprio θα πάρει μέρος στο project, αλλά ως παραγωγός.

Τα αδέρφια Muschietti έχουν "γράψει την δική τους ματιά" για το παραμύθι επιστημονικής φαντασίας του 1895. Η ιστορία ακολουθεί ένα Άγγλο επιστήμονα με το όνομα Time Traveller, ο οποίος μπορεί να ταξιδέψει στον χρόνο και να φέρει γνώσεις του μέλλοντος στο παρόν. Το μυθιστόρημα έχει μεταφερθεί τρεις φορές στη μεγάλη οθόνη και δύο στη μικρή. Η πιο πρόσφατη κινηματογραφική μεταφορά ήταν αυτή του 2002 με πρωταγωνιστή τον Guy Pearce.

Η παραγωγή του "IT: Chapter 2" έχει ξεκινήσει, κάτι το οποίο μάθαμε από δημοσίευση του McAvoy, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Έχουμε δει φωτογραφία του ενήλικου cast του "Losers Club", το οποίο περιλαμβάνει τους Jessica Chastain ως Beverly, James McAvoy ως Bill, Isaiah Mustafa ως Mike, Jay Ryan ως Ben, James Ransone ως Eddie, Bill Hader ως Richie και Andy Bean ως Stanley. Στο sequel οι χαρακτήρες θα αντιμετωπίσουν και πάλι τον Pennywise (Bill Skarsgard), τον κλόουν του Stephen King που μοιάζει σαν να βγήκε από τους χειρότερους παιδικούς εφιάλτες.

Στην παραγωγή βρίσκονται οι Barbara Muschietti, Dan Lin και Roy Lee, ενώ οι Marty Ewing, Seth Grahame-Smith και David Katzenberg είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. To sequel θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019, σε Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο. Η Barbara και ο Andy δουλεύουν πάνω στη live action μεταφορά του "Attack on Titan" για τις Warner Bros. και Robotech της Sony.

Το κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί το "The Time Machine" είναι άγνωστο και δεν έχουμε μια μηχανή χρόνου για να μάθουμε από τώρα. Ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για οποιαδήποτε νέα πληροφορία, όχι μόνο σχετικά με αυτό το project, αλλά γενικά για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece O σκηνοθέτης του IT αναλαμβάνει την ταινία του Attack on Titan Μάθαμε πότε θα έρθει η αρχή του τέλους για το "Gotham" Ο Dev Patel του "Slumdog Millionaire" για πρώτη φορά στη σκηνοθετική καρέκλα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα