Ο σκηνοθέτης του "Logan" μιλά για το "X-23"

Υπάρχει μέλλον για την Laura;

Μπορεί οι X-Men να μεταναστεύουν στο Marvel Cinematic Universe, αλλά ο σκηνοθέτης James Mangold ελπίζει ακόμα στην πιθανότητα του sequel του "Logan" (2017).

Σε συνέντευξή του στο The Playlist, ο Mangold εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την ιστορία της Laura Kinney/X-23

(Dafne Keen) με ένα sequel. Ο σκηνοθέτης, βέβαια, παραδέχτηκε ότι η εν λόγω επιθυμία είναι αμφίβολο να υλοποιηθεί, μιας και η Disney αγόρασε την 21st Century Fox.

Δείτε όλη την συνέντευξη του σκηνοθέτη, παρακάτω:

Κρυφά έχουν παραμείνει τα σχέδια της Disney για τους X-Men. Το "Dark Phoenix" μπορεί να θεωρηθεί η τελευταία ταινία της Fox και του δικού της υπερηρωικού σύμπαντος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε το "New Mutants", το οποίο, αν δεν αλλάξει πάλι η ημερομηνία πρεμιέρας του, θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου 2020.

O Mangold έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με το "Heavy" (1995), ενώ έχει σκηνοθετήσει και τις "Girl, Interrupted" (1999), "Kate & Leopold" (2001), "Walk the Line" (2005), "3:10 to Yuma" (2007) και "The Wolverine" (2013). Για το "Logan" απέσπασε την υποψηφιότητα για το Όσκαρ Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου. Αναμένουμε τη νέα του ταινία "Ford v Ferrari", η οποία κυκλοφορεί στις 14 Νοεμβρίου στη χώρα μας.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και γι'αυτό οι fans του "Logan" δεν πρέπει να απογοητεύονται. Υπάρχει πιθανότητα ο Deadpool του Ryan Reynolds να επιζήσει τη μετανάστευση και να τον δούμε στην 5η Φάση του MCU, οπότε γιατί να μην περιμένουμε το ίδιο και για το "X-23";

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Φανταστικοί φίλοι θα γίνουν οι John Krasinski και Ryan Reynolds στη νέα τους ταινία Marvel's Avengers: Ρίχνουμε μια ματιά στις δυνάμεις της Ms. Marvel Marvel's Avengers: Η τύχη της Captain Marvel στο σύμπαν του παιχνιδιού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα