Ο Σέιν Λάρκιν δεν αποκλείει την Ευρώπη

Αναλυτική συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα “Boston Globe” o Σέιν Λάρκιν, στην οποία μίλησε για το μέλλον του. Ο ταχύτατος πόιντ γκαρντ ξεπέρασε πλέον τον τραυματισμό του και περιμένει την κατάλληλλη πρόταση χωρίς να αποκλείει την Ευρώπη.

«Νομίζω πως ο τραυματισμός έβαλε ερωτηματικό στη σκέψη πολλών ομάδων, γιατί η τελευταία εικόνα μου ήταν να αποχωρώ από το παρκέ υποβασταζόμενος. Είμαι καλά και θα συνεχίσω να είμαι καλά όσο η επόμενη σεζόν πλησιάζει».

Οι Σέλτικς έχουν αποκτήσει ήδη τον Μπραντ Γουοναμέικερ και έτσι το μέλλον του Λάρκιν ως
«Κέλτης» μοιάζει χλωμό, ακόμα και αν ο προπονητής του έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις ικανότητες του: «Συναντήθηκα με τον Μπραντ (σ.σ. Στίβενς) κάποιες φορές και μου είπε «φίλε, μου άρεσες πολύ φέτος. Νομίζω ότι βοήθησες την ομάδα. Θα το ήθελα πολύ να επιστρέψεις και θα δω τι μπορώ να κάνω».

Παρ΄ όλα αυτά η διοίκηση τω Σέλτικς έχει μεταφέρει στον Λάρκιν πως καλό θα ήταν να επιδιώξει να εκμεταλλευτεί άλλες ευκαιρίες αν αυτές προκύψουν. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει συναντηθεί με κάποιες ομάες και θέλει να πάει κάπου που θα έχει συγκεκριμένο ρόλο:

«Έχω συζητήσει με κάποιες ομάδες, έχω κάνει θετικές συζητήσεις. Οι ομάδες ακόμα προσπαθούν να διασαφηνίσουν τον ρόλο και τα χρήματα. Όλα καλά: περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία να παρουσιαστεί».

Έξι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν προσφέρει συμβόλαια της τάξης του 1.5 εκατομμυρίου δολλαρίων στον Λάρκιν:
«Ξέρουν πως έχω παίξει στην Ευρώπη και δεν φοβάμαι να επιστρέψω. Πολλοί παίκτες του ΝΒΑ φοβούνται να πάνε στην Ευρώπη, γιατί δεν θεωρούν ότι είναι αρκετά καλοί προκειμένου να πάνε στην Ευρώπη και να επιστρέψουν. Εγώ έχω την εμπειρία, ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Δεν φοβάμαι να το κάνω αν αυτή θα είναι η καλύτερη κατάσταση για μένα».

Πηγή: Boston Globe
Keywords
Τυχαία Θέματα