Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo America επιστρέφει στα θρανία

Ο πιο κουλ καθηγητής που θα θέλαμε όλοι να έχουμε.

Ο Reggie Fils-Aimé, ο οποίος αποσύρθηκε από τη θέση του ως CEO και πρόεδρος της Nintendo America πριν από έξι μήνες, επιστρέφει για να διδάξει. Ο Fils-Aimé θα διδάξει στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ, στη Σχολή Εφαρμοσμένης Οικονομίας και Διοίκησης Dyson στην Ίθακα της Νέας Υόρκης.

Ο Fils-Aimé ανακοίνωσε τη νέα

του ασχολία μέσω Twitter την περασμένη Πέμπτη. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Nintendo America, είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ το 1983.

Regginator is going back to school! @CornellDyson just announced that I will be their inaugural Leader in Residence. Looking forward to teaching and mentoring during this upcoming academic year. Great way for me to give back to @Cornell and @CALS.

— Reggie Fils-Aime (@Reggie) August 29, 2019

Ο επίσημος τίτλος του Fils-Aimé είναι "Leader in Residence", όπου σύμφωνα με το προφίλ του στο Linkedin αυτό σημαίνει πως θα "συναντά τους φοιτητές και θα ηγείται συζητήσεων περί ηγεσίας, συνειδητού καπιταλισμού και υπηρεσίας".

Η πρώτη διάλεξη του Fils-Aimé έχει προγραμματιστεί για τις 21 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις σημειώσεις, η διάλεξη είναι ανοιχτή για το κοινό.

Προτού ενταχθεί στη Nintendo America, o Fils-Aimé εργάστηκε σε αρκετά μεγάλα πόστα για εταιρείες όπως Pizza Hut, Guinness (μπύρα), μία μεγάλη κατασκευαστική ποδηλάτων στην Ευρώπη και το τηλεοπτικό δίκτυο VH1. Διετέλεσε πρόεδρος της Nintendo America από το 2006 έως της αρχές του 2019 και αντικαταστάθηκε από το έτερο στέλεχος της Nintendo, Doug Bowser.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN GreeceΣε σύνταξη βγαίνει ο Reggie Fils-Aime της NintendoΗ Nintendo μιλά για τα παιχνίδια που δεν παρουσίασε στην Ε3 2017E3 2016: Αφεντικό της Nintendo για το NX: 'Για εμάς, δεν είναι μόνο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά'

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα