Ο πραγματιστής κύριος Κούμαν

Ο Ρόναλντ Κούμαν υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να πατά με τα δύο πόδια στο έδαφος μετά την τεράστια νίκη των οράνιε επί των πάντσερ με σκορ 3-0 για το Nations League.

Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ και Ντεπάι έγραψαν τον θρίαμβο της Ολλανδίας επί της Γερμανίας το περασμένο Σάββατο. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ποτέ νίκη της ομάδας από τη χώρα της τουλίπας από της άσπονδης γειτόνισσάς της.

Στον πόντο η διαφορά με τη Γαλλί πλέον, αλλά ο Κούμαν που πέτυχε την τρίτη του νίκη σε επτά ματς στον πάγκο της Ολλανδίας
μένει προσγειωμένος.

"Σίγουρα δε θα συνεχίσω να πετάω στα σύννεφα, αλλά φυσικά και είμαι περήφανος. Περιμέναμε πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είμαι από εκείνους τους τύπους που θα προσποιηθούν ότι κερδίσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Είμαι περήφανος γιατί επιτέλουες πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.και μπορούμε να πούμε "ναι", υπάρχει εξέλιξη στην ομάδα. Αυτό χρειαζόμασταν Μπορούσες να το νιώσεις αυτό και στο γήπεδο, στν ατμόσφαιρα.

Αν όμως πω στους παίκτες μου ότι ήταν όλα σπουδαία, αυτό θα είναι κακό. Πρέπει να "μεγαλώσουμε" όλοι μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά. Έχουν δουλέψει πολύ σκληρά γι' αυτό."
Keywords
Τυχαία Θέματα