Ο πιστός Τομ Χίτον!
Θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο του πιο πιστού “στρατιώτη” της Γιουνάιτεντ ή καλύτερα του πιο υπομονετικού.
Ο Χίτον ξεκίνησε από την Ρέξαμ και το 2002 βρέθηκε στην Γιουνάτεντ. Το 2005 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα όμως ο Σερ Άλεξ δεν τον επέλεξε ποτέ για βασικό.
Παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού σε αρκετές ομάδες με στόχο να πάρει εμπειρίες. Δόθηκε στην Σουίντον, την Άντβερπ, Κάρντιφ, Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, και Γουάικομπ μέσα σε μια πενταετία.
Το συμβόλαιο του έφτανε στο τέλος του, όταν ο Σερ Άλεξ πρότεινε να του το ανανεώσουν. Ο Χίτον αρνήθηκε, όχι γιατί δεν αγαπούσε την ομάδα του, αλλά γιατί έβλεπε πως αποτελούσε πάντα την τρίτη επιλογή του Σκωτσέζου κάτι που τον οδήγησε ν΄αρνηθεί το συμβόλαιο της Γιουνάιτεντ, ώστε να βρει την θέση βασικού σε άλλη ομάδα. Απόλυτα λογικό. Έμεινε για δύο χρόνια στην Κάρντιφ, ένα χρόνο στην Μπρίστολ και έξι χρόνια στην Μπέρνλι! Μάλιστα ο Χίτον ήταν μέλος της Μπέρνλι που δέχτηκε τα λιγότερα γκολ, 37 στο πρωτάθλημα έχοντας 19 clean sheets! Η Μπέρνλι ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Χίτον έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στην Τσέλσι στην ήττα με 3-1 στις 18 Αυγούστου του 2015.
Πρά τον υποβιβασμό της, ο Χίτον ψηφίστηκε ως ο καλύτερος της παίκτης, από τους συμπαίκτες του! Η Άστον Βίλα το 2019, έχοντας μόλις ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ τον απέκτησε για περίπο 8 εκατομμύρια λίρες. Ένας τραυματισμός στο γόνατο τον άφησε εκτός δράσης σχεδόν δέκα μήνες με αποτέλεσμα στο τέλος αυτής ν΄αποτελέσει παρελθόν.
Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, 11 χρόνια μετά το “διαζύγιο” τους, τον απέκτησε και πάλι! Χρειάστηκε να περιμένει 19χρόνια για να κάνει το ντεμπούτο του με την Γιουνάιτεντ, το οποίο ήρθε στο 68ο λεπτό στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις!
Tom Heaton finally makes his Manchester United debut, 20 years after first joining the club. #UCL #MUNYB pic.twitter.com/MN9V6J8qQk
— Football24/7 (@foet247europa) December 8, 2021«Νιώθω τέλεια. Ξέρετε, η ιδέα του να επιστρέψω εδώ, ήταν για να παλέψω να μπω στην ομάδα. Σήμερα ήταν η πρώτη μου ευκαιρία. Ήλπιζα να έρθει από νωρίς, αλλά δουλεύω πολύ καιρό γι’ αυτή τη στιγμή και ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα σήμερα. Ένιωσα τέλεια. Το να παίζεις στο Όλντ Τράφορντ, μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό, είναι σπουδαίο συναίσθημα. Ερχόμενος εδώ ως φιλοξενούμενος, το απολάμβανα πάντα, αλλά σήμερα φορώντας και τη φανέλα της γηπεδούχου και να κάνω το ντεμπούτο μου με την πρώτη ομάδα ήταν εκπληκτικό. Λάτρεψα κάθε λεπτό από αυτό. Αλλά φυσικά το σημαντικό είναι να κάνεις τη δουλειά. Τώρα έχω όρεξη για περισσότερα. Ήρθα ως παιδί έντεκα χρονών εδώ, πέρασα όλη τη διαδρομή, έκατσα πολύ στον πάγκο, έφυγα δανεικός, πήγα να παίξω αλλού. Κάθε κίνησή μου από εκεί και έπειτα, ήταν για να πάω και να παίξω. Ξέρω ότι τώρα που επέστρεψα πρέπει να έχω υπομονή και υπάρχει μία πολύ καλή σχολή τερματοφυλάκων εδώ. Ο Ντε Χέα είναι τρομερός φέτος, ο Χέντερσον είναι κορυφαίος τερματοφύλακας».
Almost 2⃣0⃣ years on from first joining the Reds, @TomHeatonGK makes his senior debut for the club #MUFC | #UCL pic.twitter.com/o3N9sHfdFT
— Manchester United (@ManUtd) December 8, 2021- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- LIVE: ΑΕΚ - Ολυμπιακός
- Επιβεβαιώνονται οι τραγικές φήμες για τον Γιώργο Μαρίνο!
- ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,6 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα
- Τα Χριστούγεννα γεμίζουν αστέρια στο ΤΖΟΚΕΡ
- Λοντίγκιν: “Δεν ήμασταν για τέσσερα γκολ”
- Η εξήγηση των γιατρών: Γι’ αυτό είναι στη ΜΕΘ 132 πλήρως εμβολιασμένοι
- ΠΑΟΚ: Τρία κρούσματα κορονοϊού-Ματαιώθηκε η προπόνηση
- Λουτσέσκου: "Κάναμε το τέλειο παιχνίδι"
- Νέο απροόπτο και πάλι στον ΠΑΟΚ με Κρέσπο
- LIVE – ΑΕΚ – Ολυμπιακός
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Novasports
- Λοντίγκιν: “Δεν ήμασταν για τέσσερα γκολ”
- Λουτσέσκου: “Κάναμε το τέλειο παιχνίδι”
- Ίντερ: Ο Ονανά αντικαταστάτης του Χαντάνοβιτς
- Μάντσεστερ Σίτι: Άγαλμα στον Αγουέρο (pic)
- Μεταξάς: “Η μπάλα είναι όπως η ζωή”
- Σφαιρόπουλος: «Είμαι μαχητής, όπως ξέρετε και θα παλέψω μέχρι το τέλος στην Μακάμπι»
- Κούρτιτς: “Να μην ξεχάσουμε τη δύσκολη περίοδο”
- Ιταλία – Αργεντινή:”Finalissima” (pic)
- Λάτσιο: Ο Λοτίτο απαίτησε την παραμονή του Σάρι
- Μανωλάς: Στοπ στο αεροδρόμιο της Νάπολι
- Τελευταία Νέα Novasports
- Ο πιστός Τομ Χίτον!
- Σνάιντερ: “Φανταστική η αντίδραση των οπαδών μας”
- Λάτσιο: Ο Λοτίτο απαίτησε την παραμονή του Σάρι
- Λοντίγκιν: “Δεν ήμασταν για τέσσερα γκολ”
- Κούρτιτς: “Να μην ξεχάσουμε τη δύσκολη περίοδο”
- Ίντερ: Ο Ονανά αντικαταστάτης του Χαντάνοβιτς
- Μεταξάς: “Η μπάλα είναι όπως η ζωή”
- Μάντσεστερ Σίτι: Άγαλμα στον Αγουέρο (pic)
- Λουτσέσκου: “Κάναμε το τέλειο παιχνίδι”
- Μανωλάς: Στοπ στο αεροδρόμιο της Νάπολι
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Κούρτιτς – «Δυσκολευτήκαμε, υποφέραμε, αλλά επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις»
- Μπράτσος: «Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να απολαμβάνει ο κόσμος για να απολαμβάνουμε και εμείς» (vid)
- Κούρτιτς ο «εξολοθρευτής»: Οκτώ γκολ για την καλύτερη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ!
- ΤΣΣΚΑ - Ούνικς: Ο Σενγκέλια έπιασε... στον ύπνο την άμυνα των φιλοξενούμενων (vid)
- Ο Παυλίδης… πετάει φωτιές – Σκοράρει κατά ριπάς (vid)
- Μεταξάς: "Να μείνουμε ενωμένοι στα δύσκολα"
- Σνάιντερ: «Δεν ήμασταν όπως έπρεπε στο δεύτερο και ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε»
- Premier League: Αναβολή σε αγώνα λίγη ώρα πριν τη σέντρα
- Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος μαθαίνει τη φρικτή αλήθεια για τον πατέρα του
- Τσολακίδης, ο ένας και μοναδικός