Ο πιο "τρελός" φίλος της Ρίβερ! (photos)

Ο Χαβιέρ Μαλούφ ζει στην Ντόχα και αν είχε γίνει δεκτό το αίτημα διεξαγωγής του δεύτερου σκέλους του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες στο Κατάρ, θα έφτανε στο στάδιο μέσω μιας διαδρομής δέκα λεπτών! Ο δεύτερος τελικός κατέληξε στη Μαδρίτη και το Σαντιάγο Μπερναμπέου κι έτσι ο Αργεντινός φίλος της Ρίβερ πραγματοποίησε το ταξίδι 14.200 χιλιομέτρων, διάρκειας 15 ωρών και 2.200 ευρώ για να μείνει 24 ώρες στην ισπανική πρωτεύουσα και να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Θα ταξιδέψει μαζί με τη γυναίκα και τον γιο του, ενώ θα συναντήσουν στη Μαδρίτη την κόρη του, η οποία
μένει στο Λονδίνο.

"Αξίζει τον κόπο! Θα συναντήσουμε φίλους μας εκεί που έρχονται από την Αργεντινή!", λέει ο Μαλούφ o οποίος μπορεί να μένει πολύ κοντά στον μέχρι πρότινος πιθανό τόπο διεξαγωγής του σούπερ κλάσικο, ωστόσο διατηρεί τις αμφιβολίες του για το επίπεδο ετοιμότητας της χώρας.

"Ήταν ένα ονειρικό σενάριο για μένα, ωστόσο τρόμαξα στην ιδέα, καθώς η χώρα δεν είναι έτοιμη για ένα τόσο μεγάλο γεγονός!".

Ο 52χρονος είναι φανατικός συλλέκτης και στη συλλογή 800 (!) εμφανίσεων που έχει στην κατοχή του, περιλαμβάνονται μια αυθεντική του Ντιέγκο Μαραντόνα, την οποία φόρεσε σε παιχνίδι με την Αγγλία το 1980 στο Ουέμπλει, αλλά και μία της Ρίβερ Πλέιτ από το 1947 την οποία φορούσε ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο! Ο ίδιος αναφέρει πως μπορεί να ξοδέψει ποσά που φτάνουν τα 2.500 ευρώ για μια αυθεντική φανέλα, αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: "Δεν έχω ούτε μια φανέλα της Μπόκα!".
Keywords
Τυχαία Θέματα