Ο περιζήτητος Αρμάντο Μπρόχα

Ο 21χρονος διεθνής Αλβανός επιθετικός, είναι ένας περιζήτητος ποδοσφαιριστής, με τη Γουέστ Χαμ, την Έβερτον και τη Νιούκαστλ να ενδιαφέρονται επίσης να τον αποκτήσουν, μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε ως δανεικός από την Τσέλσι στη Σαουθάμπτον (38 ματς-9 γκολ).
Ωστόσο, ο μάνατζερ των «μπλε», Τόμας Τούχελ, επιθυμεί να δει τον Μπόρχα στην προετοιμασία, για να αποφασίσει για το μέλλον του. Μετά την αποχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου με δανεισμό στην Ίντερ, οι Λονδρέζοι έχουν αποκτήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά με τις άλλες επιλογές τους στην επίθεση να είναι οι Κάι

Χάβερτς, Τίμο Βέρνερ και Κρίστιαν Πούλισιτς, ο Τούχελ δεν έχει καθαρόαιμο σέντερ φορ στη διάθεσή του, οπότε μπορεί να θελήσει να κρατήσει τον Μπρόχα ως μια διαφορετική επιλογή στην επίθεση.

Πάντως ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι μεγάλος θαυμαστής του Μπρόχα και έβαλε το όνομα του στο τραπέζι, στις διαπραγματεύσεις για τον Κουλιμπαλί, για να τον αποκτήσει, ως μέρος της συμφωνίας για τον Σενεγαλέζο αμυντικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα