«Ο Παύλος ήταν πιο φανατικός»

Με συγκίνηση μίλησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για τον αδελφό του Παύλο, εν' όψει της έναρξης του τουρνουά που φέρει το όνομά του.

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ξεκινά την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ με τα παιχνίδια Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ (18:30) και Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ
- Χίμκι (21.15).

Ανάμεσα στα δύο παιχνίδια, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Παύλου Γιαννακόπουλου στην οροφή του ΟΑΚΑ.

Το βράδυ της Τετάρτης, οι «πράσινοι» διοργάνωσαν γκαλά εν' όψει του τουρνουά, με τον Θανάση Γιαννακόπουλο σε δηλώσεις του να τονίζει:

«Είναι αλήθεια ότι ο Παύλος είχε προσφέρει πολλά και κυρίως στον Παναθηναϊκό. Ήταν φανατικός Παναθηναϊκός, πέρασε από όλα τα στάδια της ομάδας και από όλους τους θώκους. Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση που τον έχασα και όχι μόνο αυτό. Είμαι στενοχωρημένος γιατί η ζωή κι η μοίρα τα έφερε έτσι που τα δυο μου αδέλφια έφυγαν μέσα σε 40 μέρες και οι δυο.

Είναι τόσες πολλές οι αναμνήσεις. Όπως κι εγώ είμαι φανατικός Παναθηναϊκός, ο Παύλος ήταν περισσότερο. Πέρασε από όλα τα αξιώματα της Παναθηναϊκής οικογένειας κι αυτό το πράγμα είναι για εμάς μια παρακαταθήκη από αυτόν. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των ομάδων για την παρουσία τους εδώ, που δέχθηκαν την πρόσκληση. Όπως και όλο τον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει το τουρνουά. Εκείνο που θέλω να πω πραγματικά, είναι πως ο Παύλος ήταν μεγάλος Παναθηναϊκός και δύσκολα θα βρεθεί ένας με αυτή τη μεγάλη αγάπη για την ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα