Ο Ουάρντα έγραψε ιστορία!

Το τέρμα που σημείωσε το Σάββατο (23/2) ο Αμρ Ουάρντα στην Τρίπολη δεν έδωσε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας στον Ατρόμητο. Μπήκε σε ξεχωριστή θέση στην ιστορία των αγώνων του Αστέρα στη μεγάλη κατηγορία, έστω κι αν έχει αρνητικό πρόσημο για την ομάδα της Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της Super League αναφέρονται τα εξής:

"Το γκολ του Αμρ Ουάρντα στην Τρίπολη, με το οποίο ισοφάρισε ο Ατρόμητος,
στέρησε από τον Αστέρα δύο πολύτιμους βαθμούς, έχει όμως και ιστορική σημασία. Είναι το 400ό που δέχεται η ομάδα της Πελοποννήσου στην ιστορία της στη Super League Σουρωτή.

Ο Αστέρας έπαιξε το 378ο παιχνίδι του στην κατηγορία, υπολογίζοντας βέβαια και τα πλέι οφ. Ο Καλτσάς πέτυχε το 414ο γκολ της ομάδας, φάνηκε ότι θα έδινε το τρίποντο, αλλά ήλθε ο Αιγύπτιος να στρογγυλέψει τα παθητικά γκολ του Αστέρα.

Το πρώτο γκολ στην ιστορία του στην κατηγορία, ο Αστέρας το δέχτηκε στο παρθενικό του παιχνίδι. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2007 υποδέχτηκε την ΑΕΛ, αλλά πλήρωσε την απειρία του χάνοντας 1-0, με γκολ του Κύπριου διεθνή Νεκτάριου Αλεξάνδρου στο 75ο λεπτό, όταν με σουτ νίκησε τον Γιάννη Συμεωνίδη.Από τότε ο Αστέρας δεν έλειψε ποτέ από την κατηγορία, πανηγύρισε εξόδους στην Ευρώπη, παρουσία σε τελικό Κυπέλλου και έφερε σπουδαίους πoδοσφαιριστές να φορέσουν τη φανέλα του".
Keywords
Τυχαία Θέματα