Ο Όσκαρ Γκαρθία αποκαλύπτεται

Τον γνωρίσαμε στην παρουσίασή του την περασμένη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Τον είδαμε ξανά στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη. Την Παρασκευή στη 1.30μμ. θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά περισσότερα με το νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων», Όσκαρ Γκαρθία στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη που θα παραχωρήσει στα κανάλια novasports. Για την ακρίβεια,
η συνέντευξή του θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports24HD, από τη web TV του novasports.gr, καθώς και από τους επίσημους λογαριασμούς το novasports.gr στο facebook και στο youtube.

Αν και είναι μικρό το δείγμα γραφής που έχουμε για τον Οσκαρ Γκαρθία, μπορούμε από τώρα να πούμε πως στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθεται ένας άνθρωπος στον οποίο αρέσει το επιθετικό στιλ παιχνιδιού και το ποδόσφαιρο κατοχής. Και πως θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά αφού προέρχεται από τα «σπλάχνα» της Μπαρτσελόνα. Στη δεκαετία του 90’ ήταν επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής της. Εν συνεχεία, από το 2010 έως και το 2012 κάθισε στον πάγκο της ομάδας νέων της Μπάρτσα. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να ξέρεις απ’ έξω και ανακατωτά την αγωνιστική φιλοσοφία των Καταλανών.

Ασφαλώς και είναι δύσκολο να αλλάξει πολλά στο δεύτερο μισό της περιόδου. Μπορεί, όμως, να μάθει αρκετά και χρήσιμα για τη νέα του ομάδα, ακολουθώντας το μονόδρομο του πρωταθλητισμού. Και το καλοκαίρι να είναι έτοιμος, ώστε να βάλει τη δική του «σφραγίδα» στο «ερυθρόλευκο οικοδόμημα». Στην παρούσα φάση, αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως ο Ισπανός τεχνικός «πλημμυρίζει» από ευγένεια και έχει διάθεση να αναλύει σε βάθος τις ποδοσφαιρικές σκέψεις του. Σας περιμένουμε στην «παρέα» μας το μεσημέρι της Παρασκευής για την πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Οσκαρ Γκαρθία.
Keywords
Τυχαία Θέματα