Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την Ρόδο

Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Ρόδο του Κολοσσού με 67-86. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος ήταν θέμα ποσότητας και ποιότητας.


Πέντε παίκτες του Ολυμπιακού είχαν διψήφιο αριθμό πόντων (Γκος, Τουπάν, ΛεΝτέι, Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ). Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν είχαν στην διάθεσή τους τους… αδειούχους Σπανούλη και Πρίντεζη

προσπάθησαν από το ξεκίνημα να πιέσουν και να τρέξουν. Ο Κολοσσός κατάφερε να μείνει κοντά περίπου ένα ημίχρονο, όμως, για την ομάδα του Φλεβαράκη ήταν αδύνατον να συνεχίσουν σε αυτό τον ρυθμό.

Στο τέλος ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε διαφορές κοντά στους 20 πόντους, ενώ ο έφηβος, Ανδρέας Τσουμάνης που έπαιξε στα τελευταία 76 δευτερόλεπτα, πρόλαβε να σκοράρει τους πρώτους του πόντους στην Α1 κατηγορία.

Κολοσσός (Φλεβαράκης): Μαυροειδής 13, Ντιγκς 10(1), Μπράουνινγκ 13(1), Γκιμπς 5(1), Πίνκστον 10(1), Γεωργάκης, Μπιλής, Τσούπκοβιτς 13(3), Παπαδάκης, Δημάκος 3.

Ολυμπιακός (Μπλατ): Μπόγρης, Παπανικολάου 6, Γκος 16(2), Τουπάν 10, ΛεΝτέι 11, Βεζένκοφ 10(2), Τολιόπουλος 2, Μιλουτίνοφ 14, Μάντζαρης 4, Στρέλνιεκς 8(2), Τσουμάνης 2, Τίμα 3(1).

Keywords
Τυχαία Θέματα