Ο νέος τίτλος της Tycoon σε βάζει να καλλιεργείς και να εμπορεύεσαι μαριχουάνα

Μες την καλή χαρά!

Η Devolver Digital ανακοίνωσε έναν τίτλο της Tycoon που σε βάζει στη διαδικασία να καλλιεργείς και να πουλάς μαριχουάνα.

Το Weedcraft Inc φτιάχνεται από την Vile Monarch, την ομάδα πίσω από το Crush Your Enemies και το insult simulator Oh...Sir!. Στόχος των παικτών θα είναι η σωστή διαχείριση των πόρων τους με σκοπό δημιουργίας μοναδικού εμπορεύματος που θα κάνει πάταγο στην αγορά.

Το να πουλάει κανείς "χόρτο" στην Αμερική έχει διάφορες δυσκολίες, και στο Weedcraft Inc έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις τη συγκεκριμένη αγορά, ακόμα και να λαδώσεις την αστυνομία

αν δεν θες να γίνει πιο νόμιμος.

Ο νέος αυτός τίτλος της Tycoon θα μας δείξει όλες τις όψεις του κόσμου της μαριχουάνα. Σαν μεγιστάνας στο εμπόριο χόρτου θα γνωρίσεις από τυπικά εθισμένους χρήστες μέχρι απεγνωσμένους για φαρμακευτική κάνναβη με όλες τις νόμιμες και παράνομες δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στον χώρο.

Παρότι δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα, το Weedcraft Inc θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2019. Μέχρι τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις εικόνες παρακάτω:

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.IGN GreecePro Evolution Soccer 2019 - David Beckham Edition TrailerΝέος χάρτης για το Call of Duty: Black Ops 4 στο ΜαρόκοH Valve πρόσφατα αφαίρεσε 170 "trolling games" από το Steam

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα