Ο Μουρίνιο αποθεώνει τον Σάντσες και τον υπολογίζει στο αυριανό ματς κυπέλλου!

Η μεταγραφή του Χιλιανού Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι σαφώς μια από τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις τα τελευταία 24ωρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήταν λογικό ο Πορτογάλος προπονητής Ζοσέ Μουρίνιο να ερωτηθεί για το νέο απόκτημα της ομάδας μην κρύβοντας την ικανοποίησή του..

«Ο Αλέξις έφυγε από μια φανταστική ομάδα (Άρσεναλ) και ήρθε σε μια γιγαντιαία ομάδα..» ήταν το πρώτο του σχόλιο του Special One για τον παίκτη που μετά τα 80 γκολ
που σημείωσε στην ομάδα του Λονδίνου, καλείται να συμπληρώσει αποτελεσματικά τον δημιουργικό – παραγωγικό παζλ των «κόκκινων διαβόλων» σε μια απαιτητική σεζόν.

«Πήραμε έναν από τους πιο επιθετικούς παίκτες στον κόσμο! Θα κάνει τη διαφορά και νιώθω αισιόδοξος γιατί είναι ένας παίκτης που ξέρει πολύ καλά τα γήπεδα της Αγγλίας, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και βέβαια ο ίδιος έχει φιλοδοξίες να τα καταφέρει..» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο στο φινάλε ενός σήριαλ που έμπλεξε εδώ και λίγες βδομάδες τον ίδιο, τον Ιμπραϊμοβιτς – παρότι δεν τίθεται πλέον ζήτημα αποχώρησης του Σουηδού – και τον κόσμο που γκρίνιαξε αρκετά για την μειωμένη παραγωγικότητα της ομάδας, δυσανάλογη γαρ με το υψηλό κόστος των μέσω κι επιθετικών στο ρόστερ της!

Όσο για την θέση του Σάντσεζ στην νέα του ομάδα ο Μουρίνιο δεν έχει να προβληματιστεί για πολλά..
«Παίζει παντού στην επίθεση. Μπορεί να κάνει πολλά! Εξάλλου τον έχω δει στην Ιταλία όταν ήμουν στην Ϊντερ κι αυτός στην Ουντινέζε, τον έβλεπα στην Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης) ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, τον έβλεπα κι εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο.. Τι άλλο να πω; Είμαστε πλέον πλήρεις καθώς έχουμε τον Αλέξις, τον Μάτα, τον Ράσφορντ, τον Μαρτιάλ, τον Λουκάκου κι αυτό είναι φανταστικό για εμένα και την ομάδα!»

Ο Σάντσεζ είναι διαθέσιμος στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου στο Γιόβιλ καθώς δεν αγωνίστηκε στον προηγούμενο γύρο με την Άρσεναλ κόντρα στην Νόττιγχαμ!

«Είμαι βέβαιος πως ο Σάντσεζ θα αποτελέσει έμπνευση για τους υπόλοιπους! Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο μήνα αλλά προέχει το ματς κυπέλλου. Είχαμε παίξει ξανά με αυτή την ομάδα πριν από τρία χρόνια και δεν ήταν εύκολο (0-2 με σκόρερς τους Ερέρα στο 64’ και Ντι Μαρία στο 90’).
Κάτι ανάλογο περιμένω και τώρα ελπίζοντας πως νέα παιδιά όπως εξελίχθηκαν (Λίγκαρντ, Μαρτιάλ, Μακ Τόμιναϊ) έχοντας δίπλα τους πιο έμπειρους παίκτες σαν τον Μάτιτς και τον Αλέξις Σάντσες θα φέρουν καλό αποτέλεσμα για όλους μας» τόνισε ο Μουρίνιο, αποκαλύπτοντας, σύμφωνα με τους ρεπόρτερ μέρος της 11αδας στο αυριανό παιχνίδι!
Keywords
Τυχαία Θέματα