«Ο Μαύρος Πύργος»: Η πολυαναμενόμενη διασκευή του best seller του Στίβεν Κίνγκ έρχεται αποκλειστικά στη Nova!

«Ο Μαύρος Πύργος» αποτελεί την πολυαναμενόμενη μεταφορά στον κινηματογράφο του οκτάτομου best seller του Στίβεν Κίνγκ, ενός από τους διασημότερους συγγραφείς βιβλίων θρίλερ και τρόμου και κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στο Novacinema1HD, την Κυριακή 15 Απριλίου, στις 22:00.

Με έναν απρόσμενο σύμμαχο, ο Ρόλαντ (Ίντρις Έλμπα), ο τελευταίος Πιστολέρο, προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία του σύμπαντος αποτρέποντας την κατάρρευση του Μαύρου Πύργου από τον μοχθηρό Μαυροντυμένο άνδρα.

Η ταινία έχει πάρει στοιχεία από όλο το έργο του συγγραφέα
και χρειάστηκε δέκα χρόνια για να γυριστεί, ενώ ξεπέρασε σε εισπράξεις εισιτηρίων τα 113 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους ταλαντούχους Μάθιου ΜακΚόναχι, Ίντρις Έλμπα, Τομ Τέιλορ και Κλόντια Κιμ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νικολάι Αρσέλ.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema
•Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide
•Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata
•Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis
•Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για
Keywords
Τυχαία Θέματα