Ο Μαρτίνς πέρασε από "σκάνερ" τον ΟΦΗ

Το πρόγραμμα της Παρασκευής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, εκτός από προπόνηση περιελάμβανε και την προβολή βίντεο από παιχνίδια του ΟΦΗ. Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμά ιδιαίτερα την ομάδα του Ηρακλείου που έχει σπουδαία απόδοση μέχρι στιγμής στη Superleague 1.

O Πορτογάλος τεχνικός με τη βοήθεια του επιτελείου του προέβαλλε χαρακτηριστικές φάσεις του ΟΦΗ,
υπογραμμίζοντας την παραγωγικότητα και τους συνδυασμούς της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Το "τεχνασμα" του Γιώργου Σίμου να χρησιμοποιεί τους Γιαννούλη και Νάστο ως στόπερ είναι κάτι που μπορεί να δημιουργεί αδυναμίες στον ΟΦΗ, ωστόσο η μπάλα κατεβαίνει αρκετά γρήγορα και ποιοτικά από την άμυνα προς την επίθεση.

Οι εκτελέσεις στατικών φάσεων από τον Ναμπί είναι κάτι που θα απασχολήσει αρκετά την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, αλλά και τον Ζοσέ Σα.

Ο Λισάντρο Σεμέδο και η έντονη δραστηριότητα του στη μεσαία γραμμή αποτελούν δεδομένα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς ο Πορτογάλος συνηθίζει να συγκλίνει στον άξονα, οπότε πρέπει να δοθούν βοήθειες από τα αμυντικά χαφ των "ερυθρόελυκων" στον δεξιό οπισθοφύλακα.

Όπως γίνεται κατανοητό το συγκεκριμένο ματς είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα εντός έδρας στο πρωτάθλημα με Αστέρα Τρίπολης, Βόλο και Λαμία, καθώς οι Κρητικοί δείχνουν έτοιμοι να δημιουργήσουν πολλά περισσότερα προβλήματα από τις παραπάνω ομάδες. Παράλληλα ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έπαιρνε στις πλάτες του μεγάλο μέρος του δημιουργικού παιχνιδιού της ομάδας του Πειραιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα