Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον Λεβαδειακό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι (17/12, 19:30) του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Σε αυτή, εκτός από τους τραυματίες, Πέλκα και Βιεϊρίνια δεν βρίσκονται ακόμη οι Μαλεζάς, Χατσερίντι και Καρέλης. Αναλυτικά, η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ως εξής:
"Ο Δικέφαλος δοκιμάζεται στην παραδοσιακά σκληρή έδρα του Λεβαδειακού κόντρα σε μια ομάδα που χρειάζεται τους βαθμούς στην
προσπάθειά της να κρατηθεί στην κατηγορία.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αντρέ Βιεϊρίνια, Δημήτρη Πέλκα που έχουν ξεκινήσει θεραπεία μετά τους τραυματισμούς τους στο ματς με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.
Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.
Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Βοιωτία για το ματς της 14ης αγωνιστικής της Super League. Η αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Κίτσιου, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο , Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Άκπομ".
Keywords
Τυχαία Θέματα