Ο Λουκάκου, το Twitter και ο Σο

«Ζουμερό» το παρασκήνιο της μετακόμισης του Ρομελού Λουκάκου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ίντερ, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Όπως αναφέρουν οι Times, ο Βέλγος στράικερ εδώ και αρκετό καιρό είχε κακή σχέση με τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με την διαμάχη τους να φτάνει στο αποκορύφωμα κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Βέλγος, ξεκίνησε νωρίτερα το καλοκαίρι προπονήσεις προκειμένου
να βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση και να διεκδικήσει μεταγραφή. Ωστόσο προκάλεσε την αντίδραση φίλων της Γιουνάιτεντ αλλά και του Σόλσκιερ, όταν επέλεξε να δημοσιοποιήσει στο Twitter δεδομένα από την προπόνηση που τον έφερναν στην κορυφή της λίστας των ταχύτερων παικτών της ομάδας.

Στα στοιχεία που δημοσιοποίησε, φαινόταν ότι ο Λουκ Σο ήταν τελευταίος στη λίστα, με τον συμπαίκτη του να του ζητά τον λόγο, τον κόσμο να αντιδρά και τον Σόλσκιερ να έχει έναν μεγάλο καυγά μαζί του κατηγορώντας τον ότι εξέθεσε τον συμπαίκτη του, ενώ ο σύλλογος του ζήτησε να διαγράψει τα επίμαχα «τιτιβίσματα».

Η Γιουνάιτεντ, μετά από πολύ καιρό αποφάσισε τελικά να πει «ναι» στην πρόταση της Ίντερ και το κλίμα ήταν τόσο πολύ εναντίον του στην αγγλική ομάδα, που το τελευταίο 48ωρο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του προπονούνταν με την Άντερλεχτ, καθώς θεωρούνταν πλέον ανεπιθύμητος στο Μάντσεστερ!
Keywords
Τυχαία Θέματα