Ο Κομάν "ντύθηκε" Εμπαπέ, εύκολα η Γαλλία την Αλβανία

Με τον Κομάν να μπαίνει στα παπούτσια του τραυματία Εμπαπέ και να βάζει 2 γκολ, η Γαλλία είχε εύκολο έργο απέναντι στην Αλβανία την οποία νίκησε 4-1.

Ο επιθετικός της Μπάγερν άνοιξε το σκορ μόλις στο 8' με ωραίο μυτάκι. Στο 27' ο Ζιρού ολοκλήρωσε την κόντρα με πλασέ για το 2-0. 10 λεπτά αργότερα ο Γκριεζμάν αστόχησε σε πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ντεσάν εξακολουθούσε να
έχει μπάλα και ευκαιρίες. Στο 68' για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Κομάν σημείωσε 2 γκολ με τη φανέλα της εθνικής κι έκανε το 3-0. 5 λεπτά πριν το τέλος ήρθε η σειρά του Ικονέ που είχε περάσει ως αλλαγή, να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη με το 4-0.

Στο 89' η Αλβανία κέρδισε πέναλτι με τον Τσικαλέσι και στη μοναδική της τελική στο ματς, ο ίδιος ο παθών έκανε το 4-1.

Η Γαλλία με 12 βαθμούς, έπιασε την Ισλανδία στην κορυφή του Η ομίλου, εκεί που βρίσκεται και η Τούρκια, η οποία νίκησε 1-0 την Ανδόρρα με γκολ του Τουφάν στο 89'.

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Λενγκλέ, Λούκας(80' Ντιν), Ματουιντί, Τολισό, Λεμάρ(84' Φεκίρ), Κομάν(77' Ικονέ), Γκριεζμάν, Ζιρού

ΑΛΒΑΝΙΑ: Στρακόσα, Ραμαντάνι(53' Γκιασούλα), Χισάι, Τζιμσίτι, Μπάρε, Ουζούνι, Μαβράι, Ισμαϊλι, Μπάλαι(61' Τσικαλέσι), Ρόσι, Αμπράσι(73' Τζάκα)
Keywords
Τυχαία Θέματα