Ο Κλοπ έκανε πλάκα με τη «γκέλα» του Αδριάν

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε διάθεση για αστεία μετά τη νίκη επί της Σαουθάμπτον όσον αφορά το μεγάλο λάθος του Αδριάν.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έκανε «δώρο» ένα γκολ στον Ντάνι Ινγκς στο νικηφόρο πέρασμα των «ρεντς» με 2-1 από το «Σεντ Μέρις», δίνοντας...ασίστ στον Άγγλο στράικερ σε προσπάθειά του να πασάρει σε συμπαίκτη του.

Ο Αδριάν, επιστρατεύτηκε ως νο.2 της Λίβερπουλ μετά την μετακόμιση του Μινιολέ στη Μπριζ και πήρε φανέλα βασικού έπειτα από τον τραυματισμό του Άλισον
στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Νόριτς. Αγωνίστηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ με την Τσέλσι αποκρούοντας το νικητήριο πέναλτι, αλλά τραυματίστηκε στον αστράγαλο από...εισβολή οπαδού στους πανηγυρισμούς.

Ακολούθησε η «γκάφα» με τη Σαουθάμπτον, όμως ο Κλοπ έσπευσε να τον δικαιολογήσει, λέγοντας ότι και ο Άλισον είχε κάνει παρόμοιο λάθος στα πρώτα στάδια της πρώτης του σεζόν πέρσι, απέναντι στη Λέστερ.

«Είπα στον Αδριάν ''επιτέλους έφτασες στη Λίβερπουλ, καλωσήρθες''. Προφανώς κάτι γίνεται με τους τερματοφύλακες στη Λίβερπουλ, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τη στιγμή που κερδίζουμε. Όλα καλά», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι η επιλογή των παικτών του να του γυρίζουν πολύ τη μπάλα παρ' όλο που προερχόταν από τραυματισμό έφερε το λάθος:

«Είχε πρησμένο αστράγαλο και γυρίσαμε πολλές μπαλιές προς αυτόν. Είμαι ικανοποιημένος με όλα όσα έκανε, τις αποκρούσεις και όλα. Οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να νιώσουν πιο πολύ την ευθύνη για τη μεταφορά της μπάλας, δεν γίνεται να του δίνουν συνέχεια πάσες και να ελπίζουν ότι τα παυσίπονα θα κάνουν τη δουλειά τους. Δεν έφταιγε αυτό για το γκολ, αλλά σε κάποιες άλλες περιπτώσεις έπαιξε ρόλο. Είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια, αλλά αν βλέπατε τον αστράγαλό του την Πέμπτη θα λέγατε ότι και η πάσα του στο γκολ της Σαουθάμπτον ήταν καλύτερη απ' ότι θα περίμενε κανείς».
Keywords
Τυχαία Θέματα