Ο Καθηγητής παρουσιάζει το οικολογικό στοίχημα

Μπαρμπαδάκια καλησπέρα

Χωρίς σημαντικά προβλήματα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη της ερευνητικής ομάδας του Καθηγητή, με την συμμετοχή στελεχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη συνεδρίαση έγινε ανάλυση των αγώνων του προγράμματος από τον διευθυντή έρευνας του ομίλου, Δρ.Περικλή Ανάρμοστο.

Ο τελευταίος με τη βοήθεια υψηλής τεχνολογίας, παρουσίασε ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα επιλογής αγώνων το οποίο στηρίζεται

στη φύση, το περιβάλλον και την οικολογία.

Με βάση τις εκτιμήσεις αυτές του κορυφαίου επιστήμονα, όταν μελετά κάποιος τους αγώνες του κουπονιού σε δάσος, πάρκο, αγρόκτημα, ή σε κάποια εξοχή, τα αποτελέσματα είναι σαφώς καλύτερα, με βάση τη στατιστική, αλλά μελέτες πολλών ετών.

Γι’ αυτό μας προτείνει να διαβάζουμε τα ματς του προγράμματος νωρίς το πρωί σε φυσικό περιβάλλον, ή κάποιο βουνό, όπου υπάρχει περισσότερο οξυγόνο και πιο καλή ατμόσφαιρα.

Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει το μυαλό μας, σκεφτόμαστε καλύτερα και μειώνουμε τους ρύπους στην ατμόσφαιρα.
Είναι μια μέθοδος μελέτης 100% φιλική προς το περιβάλλον, καθώς, έτσι δεν σπαταλάμε άσκοπα ενέργεια, την οποία θα καταναλώναμε μελετώντας από το σπίτι ή το γραφείο.

Ταυτόχρονα βοηθάμε τον οργανισμό μας, βαδίζοντας στη φύση, ενώ εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας παρατηρώντας ταυτόχρονα, αλεπούδες, σκαντζόχοιρους, τσακάλια, ή ακόμη και λύκους που πιθανόν να συναντήσουμε στη μαγευτική διαδρομή.

Η παρουσίαση του κορυφαίου επιστήμονα χειροκροτήθηκε θερμά από το σώμα των εκλεκτόρων, που ζήτησε από τον Καθηγητή να πραγματοποιούνται συνεδριάσεις δύο φορές το μήνα στην Πάρνηθα, τον Υμηττό, ή έστω τα Τουρκοβούνια, αίτημα που έγινε αποδεκτό με χειροκροτήματα.

Αμέσως μετά το εκτελεστικό γραφείο ανακοίνωσε τις προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΛΟΓΙΚΗ 3ΑΔΑ

ΛΕΣΤΕΡ – ΑΡΣΕΝΑΛ : 2
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ : 2
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ : 2

ΕΛΛΗΝΙΚΗ 2ΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : 2-3 ΓΚΟΛ
ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : 1

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΤΟΛΜΗΡΗ 2ΑΔΑ

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΟΦΗ :1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : 1

Keywords
Τυχαία Θέματα