Ο Καθηγητής είναι εδώ

Επιτυχημένα ήταν για μια ακόμη φορά τα προγνωστικά του Καθηγητή, καθώς πέρασε (με συνοπτικές διαδικασίες), η βασική πρόβλεψη που διαβάσατε στη στήλη του.

Συγκεκριμένα η λογική 2αδα με τα παιχνίδια από την Σουηδία , (1 & over 2.5 η Μάλμε, 2 & under 3,5 η Χάκεν), πέρασε “αέρα”. Αντίθετα δεν επαληθεύτηκε η τολμηρή πρόβλεψη, (under 2.5), για τον αγώνα Βάσκο Ντα Γκάμα – Φλαμένγκο.

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

Το πρόγραμμα του κουπονιού είναι φτωχό καθώς, απουσιάζουν τα σημαντικά παιχνίδια. Μοιραία ο Προφεσόρ ασχολήθηκε από το πρωί με τα “λιμά”, έχοντας την ελπίδα ότι θα καταφέρει να βγάλει

ξανά τα “κάστανα από τη φωτιά”. Στις προβλέψεις του ο Αξεπέραστος έχει συμπεριλάβει αγώνες από την Τουρκία, την Βουλγαρία, αλλά και την αγαπημένη του Σουηδία.

Όλες οι επιλογές που θα διαβάσετε, εγκρίθηκαν από το Εκτελεστικό Γραφείο, αλλά και την Κεντρική Επιτροπή του ομίλου κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας, (85 ναι – 22 όχι). Θα πρέπει να τονιστεί ότι για ορισμένα ματς χρησιμοποιήθηκε αξονικός τομογράφος και κλιματιστικό.

Τα προγνωστικά παραδόθηκαν στις 12.45, σε άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Καθηγητή και εκείνοι τα μετέφεραν με άκρα μυστικότητα σε άγνωστη τοποθεσία, με τεθωρακισμένο όχημα.

Αργότερα δόθηκε εντολή μέσω ασυρμάτου, από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ομίλου Περικλή Ανάρμοστο, όλες οι προβλέψεις να αναρτηθούν αρχικά στους πίνακες ανακοινώσεων του Μεγάρου και στη συνέχεια να σταλούν στα κορυφαία ΜΜΕ του πλανήτη.

Αναλυτικά οι επιλογές της κορυφαίας ερευνητικής ομάδας για σήμερα, έχουν ως εξής:

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΛΟΓΙΚΗ 2ΑΔΑ

ΣΛΑΒΙΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑΣ : 1
ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ : Over 2.5

2ΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

ΣΟΥΝΤΒΑΛ – ΓΚΑΪΣ : 2
ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ : Goal Goal

Keywords
Τυχαία Θέματα