Ο Καθηγητής είναι εδώ

Κλειστά, λόγω της σημερινής αργίας του Αγίου Πνεύματος, παρέμειναν τα κεντρικά γραφεία του Καθηγητή στην Αθήνα, αλλά και την περιφέρεια. Οι εργαζόμενοι απόλαυσαν τον καλοκαιρινό ήλιο στις παραλίες, σε αντίθεση με τον Προφεσόρ, που έπρεπε να βγάλει τα “κάστανα από τη φωτιά “. 

Ο τελευταίος, μελέτησε τους αγώνες από την εξοχική του κατοικία στους Αμπελόκηπους, προκειμένου όλοι εσείς να διαβάσετε από τη στήλη του τα καλύτερα προγνωστικά. Με το τηλέφωνο στο χέρι από νωρίς το πρωί, ο Αξεπέραστος συνομίλησε με φίλο του

από την Σκανδιναβία, καθώς το πρόγραμμα του κουπονιού περιλαμβάνει παιχνίδια από τον παγωμένο Βορρά. 

Επικοινώνησε λοιπόν με τον Όλαφ, γνωστό ταβερνιάρη από το Γκέτεμποργκ, ο οποίος στα νιάτα του ήταν τερματοφύλακας σε ομάδα χάντμπολ. 
Στην ερώτηση του Καθηγητή για τους σημερινούς αγώνες ήταν ξεκάθαρος : “Καθηγητή έχω 30 πελάτες να εξυπηρετήσω στο μαγαζί και δεν έχω σερβιτόρο, αλλά ούτε και χρόνο για να μιλήσουμε”.

Όπως ήταν λογικό ο Προφεσόρ, του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα και αποφάσισε να βγάλει μόνος του τις προβλέψεις με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή, χαρτί, μολύβι, διαβήτη, χάρακα και κομπιουτεράκι. 

Μέσα σε μισή ώρα η δουλειά είχε ολοκληρωθεί και οι φρέσκες προβλέψεις του Αξεπέραστου, αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου. Επίσης στάλθηκαν με φαξ στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του πλανήτη. 


Πιο αναλυτικά τα προγνωστικά του Κορυφαίου για σήμερα Δευτέρα, έχουν ως εξής : 

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΛΟΓΙΚΗ 2ΑΔΑ


ΜΑΛΜΕ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ : 1 & Οver 2.5

BΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΧΑΚΕΝ : 2 & Under 3.5

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΡΙΣΚΟΥ

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ : Under 2.5

Keywords
Τυχαία Θέματα