Ο 'κακός' του "Τιτανικού" και το βαλς με τον Marlon Brando

Ένα παιδί από τα παλιά.

Μία ταινία για τη ζωή του πασίγνωστου ηθοποιού Marlon Brando ετοιμάζεται για να βρεθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, και φέρνει για πρωταγωνιστή ένα όνομα που, ίσως, είχαμε καιρό να ακούσουμε.

Σύμφωνα με το Collider, ο Billy Zane ("Titanic") θα αναβιώσει τον δύο φορές Οσκαρικό νικητή Brando στην ανεξάρτητη ταινία με τίτλο "Waltzing With Brando". Το σενάριο υπογράφει ο Bill Fishman, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Zane για την ταινία "Posse". Η ιστορία που θα αφηγηθούν βασίζεται

στης αναμνήσεις του Bernard Judge, του αρχιτέκτονα που βίωσε τον τεράστιο ηθοποιό μέσα από τη συνεργασία τους για το κτίσιμο του πρώτου οικολογικού καταφυγίου σε ένα ακατοίκητο μέρος των νησιών της Ταϊτής.

Ο Marlon Brando στο "The Godfather".

Ο Brando έφυγε από τη ζωή την 1η Ιουλίου του 2004, σε ηλικία 80 ετών, αφήνοντας πίσω του μία τεράστια κληρονομιά στην έβδομη τέχνη. Η καριέρα του μέτρησε περισσότερα από 60 χρόνια, μέσα στα οποία βραβεύθηκε πολλάκις. Τα δύο του Όσκαρ κέρδισε με τις ταινίες "On the Waterfront" ("Το λιμάνι της αγωνίας", 1954) και "The Godfather" ("Ο νονός", 1972), ενώ μερικοί από τους γνωστότερους τίτλους του ήταν και οι "Ultimo tango a Parigi" ("Το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι", 1972), το οποίο πιθανότατα ενέπνευσε και τον τίτλο της ερχόμενης βιογραφικής ταινίας, "Viva Zapata!" και "Julius Caesar".

Ο Fishman αναλαμβάνει, επιπλέον, τα σκηνοθετικά ηνία της ταινίας, και θα είναι μία από τις λίγες ταινίες για την καριέρα του, η οποία κατά κύριο λόγο αποτελείται από τίτλους μικρών βίντεο.

Ο Marlon Brando και ο Bernardo Bertolucci στα γυρίσματα του "Ultimo tango a Parigi".

Ο Zane βρίσκεται και στην παραγωγή της ταινίας. Μία από τις γνωστότερες εμφανίσεις του ηθοποιού ήταν στη, βραβευμένη με 11 Όσκαρ, ταινία του James Cameron "Titanic" (Τιτανικός, 1997), για την οποία υποδύθηκε τον ρόλο του Cal Hockley. Έχει εμφανιστεί, επιπλέον, στο "Back to the Future 2", του Robert Zemeckis, ενώ πρόσφατα, το 2016, τον είδαμε και στο sequel του "Zoolander".

Η ιστορία του "Waltzing With Brando" θα αφηγηθεί, κατά κύριο λόγο, τα χρόνια της ζωής του ηθοποιού μεταξύ των ετών 1969 και 1974, "όταν ο Brando και ο Judge πέρασαν χρόνο στο απομακρυσμένο νησί ενώ ο ηθοποιός ετοιμαζόταν να πρωταγωνιστήσει στα "The Godfather" και "Last Tango in Paris".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΙδού τα αποτελέσματα των Βραβείων Critics' ChoiceΝέο trailer για την επερχόμενη ταινία τρόμου "The Prodigy"Στο μεγάλο cast του "The French Dispatch" προστέθηκε ο Henry Winkler

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα