Ο «Ηλεκτρικός Κύκνος» της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη ταξιδεύει στη Βενετία

Παγκόσμια πρεμιέρα στο 76ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας θα πραγματοποιήσει η καινούρια ταινία μεσαίου μήκους της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη, με τον τίτλο «Ηλεκτρικός Κύκνος» (Εlectric Swan).

Η Ελληνίδα σκηνοθέτης συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, καθώς μετά το «Limbo» του 2016, που συμμετείχε στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών, το «Washingtonia» του 2014, που συμμετείχε στο Επίσημο Διαγωνιστικό Τμήμα Μικρού Μήκους ταινιών του Φεστιβάλ Βερολίνου και το «Yellow Fieber» του 2015, το οποίο συμμετείχε

στο Επίσημο Διαγωνιστικό Τμήμα Μικρού Μήκους ταινιών του Φεστιβάλ Λοκάρνο, σειρά παίρνει ο «Ηλεκτρικός Κύκνος» που ταξιδεύει στη Μόστρα της Βενετίας.

Υποτίθεται πως τα κτίρια δεν κουνιούνται. Αλλά στη Λεωφόρο Λιμπερταδόρ 2050, ένα κτίριο κουνιέται. Μια περίεργη ναυτία εισχωρεί στους τοίχους και αποσυντονίζει τους κατοίκους. Αυτοί που ζουν στους ψηλούς ορόφους φοβούνται οτι θα πέσουν - αυτοί που μένουν από κάτω φοβούνται οτι θα πνιγούν.

Αυτή είναι η σύνοψη της ταινίας, η οποία είναι συμπαραγωγή Γαλλίας (Ecce Films), Αργεντινής (Un Puma) και Ελλάδας (Homemade Films), ενώ γυρίστηκε εξολοκλήρου στην πόλη του Μπουένος Άιρες στην ισπανική γλώσσα.


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα