Ο ηγέτης της Εθνικής Αγγλίας, έχει όνομα!

Η Εθνική Αγγλίας συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της. Ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.
Ας δούμε κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά από τη μεγάλη της νίκη με σκορ 4-0 επί της Βουλγαρίας, με τα περισσότερα να αφορούν τον ηγέτη της, Χαρι Κέιν.

= Ο Χάρι Κέιν, έγινε ο 6ος παίκτης της Εθνικής, που πετυχαίνει χατ τρικ, μετά τους Μάικλ Όουεν, Πίτερ Κράουτς, Ζερμέν Ντεφόε, Ραχίμ Στέρλινγκ και Θίο Γουόλκοτ. Συνολικά έχει πετύχει 13 χατ τρικ στην καριέρα του (11 με την Τότεναμ, 2 με την Αγγλία).

= Με το χατ τρικ επί της Βουλγαρίας,
ο άσος της Τότεναμ, έφτασε τα 4 γκολ στις 2 τελευταίες εμφανίσεις του με την Αγγλία.

= 1η εμφάνιση για τον Μάουντ, που έγινε ο 8ος παίκτης, 20 ετών και κάτω, που ντεμπουτάρει στη θητεία του Σάουθγκεϊτ.

= Ο Τρίπιερ, παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, έγινε ο πρώτος Άγγλος που παίζει σε ισπανική ομάδα και κάνει συμμετοχή στην Εθνική, μετά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (Ρεάλ Μαδρίτης) τον Ιούνιο του 2007

= Ο Χαρι Κέιν σκόραρε 2 φορές από την άσπρη βούλα και ανέβηκε στ 2η θέση στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα πέναλτι με την Εθνική. Ο Κέιν έχει 7 εύστοχα πέναλτι, έπιασε στη 2η θέση τον Γουέιν Ρούνεϊ και κυνηγάει το απόλυτο ρεκόρ των 9 πέναλτι, του Φρανκ Λάμπαρντ.

= Ο Κέιν έχει πετύχει 8 γκολ στα 8 τελευταία ματς για τα προκριματικά που έχει δώσει η Αγγλία.

= Η Αγγλία αγνοεί την ήττα στα τελευταία 42 ματς για τα προκριματική Euro ή Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχει 33 νίκες και 9 ισοπαλίες! Τελευταία της ήττα τον Οκτώβριο του 2009, 1-0 από τη Ουκρανία.
Keywords
Τυχαία Θέματα