“Ο Γκονζάλες είναι εκτός Μαρσέιγ, αλλά η ΑΕΚ τον… πολιορκεί”

Η ΑΕΚ έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι αναζητώντας σε όλες τις αγορές περιπτώσεις αξιόλογων αμυντικών που θα την ενισχύσουν αμυντικά.

Ήδη έχει γραφτεί το όνομα του Μπόγκνταν Πλάνιτς, την Παρασκευή οι Κροάτες μιλούσαν για συμφωνία με τον Ντομαγκόι Βίντα, οι Ισπανοί διατηρούν το όνομα Μινγκέθα, ενώ εσχάτως στο προσκήνιο έχει έρθει και το όνομα του Άλβαρο Γκονζάλες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, «coeurmarseillais.fr» που ασχολείται με θέματα της Μαρσέιγ, ο Γκονζάλες βρίσκεται στο στόχαστρο

της ΑΕΚ.

H αλήθεια βέβαια είναι πως η συγκεκριμένη περίπτωση δύσκολα θα προχωρήσει για την Ένωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα

“Την ώρα που ο Αλβάρο Γκονζάλες, δεν υπολογίζεται από τη Μαρσέιγ, ακούει τις προσφορές που έχει. Ομάδες από Σαουδική Αραβία, Ισπανία και Μεξικό τον πολιορκούν, ενώ τώρα προστέθηκε και η ΑΕΚ.

Ο Ισπανός απέρριψε τη Σαουδική Αραβία. Ακούστηκε στην ΑΕΚ για να ενισχύσει την άμυνα της. Παράλληλα, ο ελληνικός σύλλογος φαίνεται να έχει στο στόχαστρο και τον Ντομαγκόι Βίντα της Μπεσίκτας. Ο Γκονζάλες έχει την ευχέρεια να διαλέξει τον επόμενο του σύλλογο. Προπονείται ατομικά και θέλει να βρει ρυθμό για να είναι έτοιμος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα