Ο Φερνάντες είπε “αντίο” στον Βόλο και έρχεται στην ΑΕΚ (pic)

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για μίνι προετοιμασία και εκεί θα έχει μαζί της και τον Πάολο Φερνάντες.

Ο Ισπανός χαφ που αγωνιζόταν δανεικός από την Ένωση στον Βόλο, αποχαιρέτησε την ομάδα της Μαγνησίας γνωστοποιώντας παράλληλα την άμεση ενσωμάτωσή του στην ΑΕΚ.

Έτσι, ο Πάολο Φερνάντες θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ΑΕΚ όταν ολοκληρωθεί η δωδεκαήμερη άδεια που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου να ενταχθεί και αποτυπώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη φιλοσοφία του Αργεντινού προπονητή.

Ο Πάολο Φερνάντες θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με την ΑΕΚ από την 1η Ιανουαρίου, δηλαδή θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα που θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports.

«Χθες ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Βόλο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ σε όλους, ήταν χαρά μου που μοιράστηκα υπέροχες στιγμές εδώ. Ευχαριστώ για όλα τους προπονητές και το επιτελείο που είχα φέτος ενάμιση χρόνο στον σύλλογο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συμπαίκτες μου, αυτή η περίοδος εδώ μαζί σας παιδιά ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της! Θα σας παρακολουθώ. Εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε στο μήνυμά του ο Φερνάντες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOLO FERNANDES (@paolofernandes_)

Keywords
Τυχαία Θέματα