Ο Φασούλας θυμήθηκε το θρίαμβο του 1997 και έστειλε «μήνυμα» κούπας! (pic)

Σαν σήμερα πριν από 28 χρόνια ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην κορφή της Ευρώπης!

Το 1997 ο Ολυμπιακός του Ντούσαν Ίβκοβιτς σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague στην Ρώμη, με την «Αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ να μην ξεχνάει το πρώτο ευρωπαϊκό της ομάδας του Πειραιά.

Με αφορμή την συμπλήρωση 28 ετών από τότε, ο Φασούλας άδραξε την ευκαιρία να στείλει και μήνυμα ενόψει του Final Four του Άμπου

Ντάμπι.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Φασούλας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Σαν σήμερα η πρώτη Euroleague του Ολυμπιακού. Δεν ξεχνιέται αυτή η μέρα ούτε οι άνθρωποι, συμπαίκτες, προπονητές παράγοντες, φιλαθλοι και όλοι όσοι τη ζήσαμε μαζί. Αυτά τα 6-7 χρόνια στον Ολυμπιακό με 5 πρωταθλήματα Ελλάδας 2 κύπελλα Ελλάδας και μια Ευρωλίγκα, δεν αναφέρω τις συμμετοχές σε final four, μας έχουν σημαδέψει για πάντα όλους θετικά. Για να μη ξεχνιόμαστε ποιος ήταν είναι και θα είναι ο Ολυμπιακός. Εμπρός για τον φετινό τίτλο.»

View this post on Instagram

A post shared by Panagiotis Fasoulas (@fasoulas.panagiotis)

Keywords
Τυχαία Θέματα