Ο Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας μιλά στην εκπομπή «RealtaLK» αποκλειστικά στο Novalifε!

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 22.30 έρχεται στην εκπομπή «RealtaLK», αποκλειστικά στο Novalifε, ο Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας. Στο φωτεινό ψηλοτάβανο ατελιέ του -εκεί όπου κάποτε ζούσε η Μελίνα Μερκούρη- ανάμεσα στα vintage έπιπλα και τις δημιουργίες για τη νέα του κολεξιόν, ο Βασίλης Ζούλιας υποδέχεται την Κατερίνα Λάσπα σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη! (https://youtu.be/9s0gA5qokmw)

Ο
Έλληνας σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας, είναι μαχητής, δεν το βάζει ποτέ κάτω, κυνηγάει τη ζωή και δημιουργεί τις ευκαιρίες. Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «RealtaLK» ο Βασίλης Ζούλιας μιλά στην Κατερίνα Λάσπα για την Άλισον Μπρι και τη δημιουργία του που ψηφίστηκε ως η καλύτερη στο κόκκινο χαλί τη βραδιά των φετινών Χρυσών Σφαιρών και αποκαλύπτει πως η διάσημη ηθοποιός επέλεξε τη δική του δημιουργία. Με αφορμή αυτό το γεγονός η Κατερίνα Λάσπα στα γυρίσματα του επεισοδίου φοράει τη λευκή εκδοχή της δημιουργίας του Βασίλη Ζούλια που γοήτευσε ολόκληρο τον πλανήτη στο κόκκινο χαλί.

Επιπλέον, αποκαλύπτει τι σκέφτηκε να κάνει ώστε να τον καλοδέχονται στις επιδείξεις των μεγαλύτερων οίκων μόδας στο Παρίσι χωρίς να έχει καν πρόσκληση! Αναπολεί τα καλοκαίρια στη Μύκονο και τον Billy Bo που ήταν στο πλευρό του μέχρι που «έφυγε». Μιλάει για την αυτοκτονία του Μιχάλη Ασλάνη αλλά και τις δικές του απόπειρες αυτοκτονίας όταν είχε εθιστεί στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Η Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένους άνδρες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι. Άνδρες των οποίων η πορεία, το έργο και η στάση ζωής τους, τους έκανε να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες που για πολλούς αποτελούν έμπνευση, σημείο αναφοράς, παράδειγμα προς μίμηση!

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και NovaGO, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!
Keywords
Τυχαία Θέματα