Ο Δώνης θέλει άλλα χαρακτηριστικά

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση δυο παικτών για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν και δε φαίνεται να έχει στις πρώτες επιλογές του τον Άλεφ Σαλντάνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να αποκτηθεί ένας αμυντικός μέσος και ένας κεντρικός μέσος, ο οποίος
θα μπορεί να βοηθήσει και στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Ήδη, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις για τις συγκεκριμένες θέσεις, με τον Φάνο Κατελάρη να προορίζεται για τη θέση του αμυντικού μέσου, αν τελικά γίνει αποδεκτή η πρόταση των “πράσινων” από τη διοίκηση της Ομόνοιας. Από το ρόστερ του “τριφυλλιού” έχει ήδη αποχωρήσει ο Έργκους Κάτσε, ενώ θα αποχωρήσουν επίσης οι Φάνης Τζανδάρης και Πασχάλης Στάικος, με τον δεύτερο να φεύγει πιθανότατα με δανεισμό.

Παράλληλα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η περίπτωση του Άλεφ εξετάζεται από τους “πράσινους”, όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα, καθώς ο Έλληνας τεχνικός θέλει παίκτες για τη μεσαία γραμμή με άλλα χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος μέσος φέρεται να βρίσκεται κοντά στον ΑΠΟΕΛ και οι “πράσινοι” δε θέλουν να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για την απόκτησή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα