Ο διευθύνων σύμβουλος του HBO μιλά για τον 8ο κύκλο του "Game of Thrones"

Τον είδε ήδη δύο φορές...

Ο διευθύνων σύμβουλος του HBO, Richard Plepler, παρακολούθησε αποσπασματικά τα τελευταία έξι επεισόδια της διάσημης σειράς του καναλιού, "Game of Thrones", και δήλωσε πως "είμαι έκθαμβος".

Μιλώντας στο Variety, κατά τη διάρκεια του πάρτι του HBO που ακολούθησε την απονομή των Χρυσών Σφαιρών, ο Plepler δήλωσε ότι, όσον αφορά το "Game of Thrones", θα πρέπει να περιμένουμε "μία εξαιρετική αφηγηματική έκπληξη και μία μαγική, μαγική

παραγωγή".

"Είναι ένα θέαμα. Οι τύποι έχουν κάνει έξι ταινίες. Η αντίδραση που είχα όταν τα παρακολουθούσα ήταν, 'Βλέπω μία ταινία'", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Plepler σχετικά με τα επεισόδια της σειράς.

Στη συνέχεια, ακολούθησε εγκωμιάζοντας τους showrunner David Benioff και D.B. Weiss, λέγοντας πως, "γνώριζαν ότι ο πήχης ήταν υψηλός. Έχουν ξεπεράσει αυτόν τον πήχη. Τα είδα [τα επεισόδια] δύο φορές χωρίς κανένα CGI και είμαι έκθαμβος".

Μπορεί το HBO να μην είχε την πιο επιτυχημένη του νύχτα με τις Χρυσές Σφαίρες, αφού μόνο η Patricia Clarkson του "Sharp Objects" κατάφερε να φέρει ένα βραβείο στο κανάλι, συνεχίζει όμως δυναμικά με το πρόγραμμα του.

Τα σχόλια του Plepler έρχονται μετά από το, λίγων δευτερολέπτων, βίντεο που έδειξε μία συνάντηση κορυφής αρκετά ικανή για να ταράξει τα νερά της σειράς.

Το "Game of Thrones" επιστρέφει τον Απρίλιο για να βάλει τους τίτλους τέλους στην πολυετή σειρά.

Αυτό δεν θα είναι, ωστόσο, το οριστικό του τέλος. Από τον τίτλο που δημιούργησε ο George R.R. Martin ετοιμάζεται μία prequel σειρά. Η επίσημη σύνοψη της μιλά για γεγονότα που θα λάβουν χώρα χιλιάδες χρόνια πριν, στις σκοτεινότερες ώρες του κόσμου του "Game of Thrones".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΣυνάντηση κορυφής μεταξύ των Daenerys και Sansa θα δούμε στο "Game of Thrones"Πιο δολοφονική η λεπίδα της Arya Stark στον τελευταίο κύκλο του "Game of Thrones"Την αιώνια μάχη φωτιάς και πάγου παρουσιάζει το teaser trailer του "Game of Thrones"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα