Ο Διαμαντίδης παραιτήθηκε από την ΕΟΚ!

Ο εμβληματικός πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποχωρήσει από το πόστο που κατείχε στην Ομοσπονδία.

Ο Διαμαντίδης ενημέρωσε προσωπικά τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, για την απόφασή του να παραιτηθεί. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν προκειμένου να μεταπειστεί και να συνεχίσει το έργο του, η στάση του παρέμεινε αμετακίνητη, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο παλαίμαχος άσος είχε ενταχθεί στην Ομοσπονδία τον Νοέμβριο του 2022, αναλαμβάνοντας ρόλο συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα, καθώς και στις Εθνικές ομάδες έως 18 ετών, συμβάλλοντας με την εμπειρία και τη γνώση του στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς του ελληνικού μπάσκετ.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο, προσθέτοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο μπασκετικό σκηνικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα