Ο developer του World War Z προσέγγισε τη Valve για remake του Half-Life 2

Σκληρό το 'όχι' από την Valve.

H Saber Interactive έχει ταιριάξει το όνομα της με αρκετές σειρές, συμπεριλαμβανομένου του Halo και του Quake, και σύμφωνα με το PCGamer, προσπαθεί επίσης να προσθέσει το Half-Life στον κατάλογο, ζητώντας από τη Valve να φτιάξει ένα remake του Half-Life 2.

"Μετά το Halo

Anniversary και το Halo 2 Anniversary, ως μέρος της Master Chief Collection, προσέγγισα τον Gabe Newell προσωπικά, γιατί τον ήξερα και του είπα ότι θέλω να φτιάξω ένα remake του Half-Life 2," είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Saber Interactive, Matthew Karch, στο Game Watcher.

"Είναι το μόνο που θέλω να κάνω, δεν θα σας χρεώσω τίποτα γι 'αυτό. Θα το κάνω για κατανομή των εσόδων και δεν χρειάζεται καν να είναι ένα μεγάλη. Απλά αγαπώ αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ."

Ο Newell απέρριψε την προσφορά και είπε στον Karch ότι σε περίπτωση που ένα remake Half-Life 2 ήταν πιθανό, αυτό θα γινόταν εσωτερικά.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN Greece Μυστήριος κώδικας αποκαλύπτει το Half-Life VR; Μετά από 10 χρόνια αναμονής το Half Life 2: Episode 3 φαίνεται να είναι πιο μακριά μας από ποτέ Η Valve δίνει το πράσινο φως στο Prospekt για το Half-Life 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα