Ο «χορός» του χρήματος

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ανεβάζει στροφές, το ίδιο όμως και οι μεταγραφές. Όλες οι ομάδες της Ευρώπης αναζητούν εκείνους τους παίκτες που θα τις ανεβάσουν επίπεδο και θα τις ενισχύσουν ενόψει της νέας περιόδου. Ας κάνουμε παρέα ένα μικρό «ταξίδι» ανά… τας Ευρώπας, για να δούμε «στόχους», προτάσεις και χρήμα. Πολύ χρήμα…

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είναι έτοιμες για μια ακόμη φορά να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την απόκτηση ενός παίκτη. Για την ακρίβεια του Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Τιάγκο έπαιξε στους Καταλανούς από το 2009 έως το 2013, όταν κι έφυγε για την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί δεν λένε όχι
στην πώληση του, αλλά ζητούν ένα ποσό της τάξης των 70 εκατομμυρίων ευρώ. Η Ρεάλ καραδοκεί πάντως σύμφωνα με την Sport για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Σύμφωνα με την Manchester Evening News η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση στην Ρόμα για τον Λορέντζο Πελεγκρίνι, αλλά την ίδια στιγμή θέλει και τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο. Οι Λατσιάλι όμως ζητούν 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Ρόμα είναι σαφέστατα πιο…οικονομική καθώς ζητά 60 για τον Πελεγκρίνι τον οποίο είχε αγοράσει μόλις με 10 από την Σασουόλο. Ο «τρελός» Μουρίνιο μπορεί ν’ αγοράσει και τους δύο!!!

Σύμφωνα με το Don Balon η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την απόκτηση του Χουάν Φερνάντο Κιντέρο.Ο Κολομβιανός διεθνής τον περασμένο Δεκέμβριο πήγε στην Ρίβερ Πλέιτ όμως ο μάνατζερ της Ρεάλ Ζουλιέν Λοπετέγκι τον γνωρίζει καλά από την κοινή θητεία τους στην Πόρτο. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις ανεβάζουν την τιμή πώλησης στα 50 εκατομμύρια αλλά αυτό σίγουρα δεν αποτελεί πρόβλημα για την Ρεάλ.

Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo Βαλένθια και Γιουβέντους είναι κοντά σε συμφωνία για την μεταγραφή του Ζοάο Κανσέλο. Η βαλένθια ζητά 38 εκατομμύρια ευρώ για τον δεξιό μπακ που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Ίντερ.

Ο Μάρκο Σίλβα, νέος μάνατζερ της Έβερτον είναι έτοιμος να φέρει στο Γκούντισον Παρκ τέσσερις νέους παίκτες, σύμφωνα με την Daily Star, ως αντικαταστάτες αυτών που ήδη έχει διώξει. Παρελθόν αποτελεί ο αργεντίνος Ραμίρο Φούνες Μόρι, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται ν’ ακολουθήσουν οι Μόργκαν Σνέιντερλιν, Άσλει Γουίλιαμς και Γιανίκ Μπολάσιε.

Κι όλα αυτα ενώ το καλοκαίρι έχει ακόμη πολύ δρόμο. Ο "χορός" του χρήματος καλά κρατεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα