Χιμένεθ, Λάζαρος και Γιακουμάκης LIVE στο Novasports.gr

Λίγα 24ωρα μετά από την πρόκριση στους "4" του κυπέλλου και τις δύο διαδοχικές νίκες επί του Ολυμπιακού εκτός και εντός έδρας, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ΑΕΚ μιλούν αποκλειστικά στο Novasports.gr!

Σήμερα (9/2) στις 9:30 το πρωί ο Μανόλο Χιμένεθ θα απαντήσει LIVE από το προπονητικό κέντρο της
Ένωσης στα Σπάτα (και) στις δικές σας ερωτήσεις, τις οποίες θα μεταφέρουν στον Ισπανό τεχνικό ο Μανώλης Βογιατζάκης και ο Γιώργος Λιώρης.

Θα ακολουθήσει η διπλή βράβευση του Γιώργου Γιακουμάκη ως MVP και για το καλύτερο γκολ της 20ης αγωνιστικής, με τον Κρητικό επιθετικό να τίθεται επίσης στη διάθεσή σας για να τον ρωτήσετε ό, τι επιθυμείτε.

Η LIVE σύνδεση με τα Σπάτα θα ολοκληρωθεί με τη βράβευση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για το καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία και φυσικά οι απαντήσεις του έμπειρου μεσοεπιθετικού για την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου.

Σήμερα στις 9:30 το πρωί αποκλειστικά στο Novasports 24 HD (κανάλι 112 στη NOVA), αλλά και ελεύθερα στη WEB TV και τα Social Media (Facebook & YouTube) του Novasports.gr. Εκεί δηλαδή όπου θα μπορείτε να απευθύνετε τα ερωτήματά σας.
Keywords
Τυχαία Θέματα