Ο Άντι Σάουερ για σεμινάριο στην Αθήνα

Από την εποχή που ο promoter Χρήστος Παπαναγιώτου και η KIMBO Managment άνοιξαν τον δρόμο των μεγάλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων στους Έλληνες μαχητές, η Ελλάδα δεν αποτελεί άγνωστο προορισμό για σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου.
Πέρα από αγώνες που φιλοξενούν Έλληνες μαχητές και πέρα από σπουδαίες διοργανώσεις που φιλοξενούνται και διοργανώνονται στην Ελλάδα, πλέον έχει ανοίξει και ο δρόμος για σπουδαία σεμινάρια με κεντρικά πρόσωπα θρύλους του Παγκόσμιου
μαχητικού στερεώματος. Ο Ανδρέας Ορφανίδης και η Orfanidis Fight Team φέρνει το 2μερο 13-14 Ιανουαρίου στην Ελλάδα τον σούπερ σταρ του Παγκόσμιου Κικ Μπόξινγκ Άντι Σάουερ. Ο κάτοχος 10 Παγκόσμιων τίτλων και νικητής του Κ1 το 2007. Μέσα από αυτή τη συνεργασία του Άντι Σάουερ με τον διοργανωτή του σεμιναρίου κ. Ανδρέα Ορφανίδη, ο Ολλανδός θα επιλέξει αθλητές για να τους προωθήσει στα μεγαλύτερα αθλητικά events του εξωτερικού, σε απόλυτη συνεννόηση βέβαια με τους Έλληνες και ξένους μάνατζερ και προπονητές των αθλητών.
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όπου ο κ. Ανδρέας Ορφανίδης διοργανώνει αθλητικό σεμινάριο στο kickboxing. Το 2017, σε συνεργασία με τον Μιχάλη Νικήτογλου και τον Δήμο Νέο Ηρακλείου, πραγματοποίησε ένα πολύ πετυχημένο σεμινάριο με τον παγκοσμίου φήμης προπονητή του kickboxing Mike Passenier, από το Mike’s Gym της Ολλανδίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα