Ο Αλμέιδα αποτελεί εγγύηση για την ΑΕΚ (vid)

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε, ο Ματίας Αλμέιδα για 17 ημέρες στην Ολλανδία είχε την ευκαιρία να δουλέψει μαζί με τα “παιδιά” του διάφορα νέα… πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του για τη νέα σεζόν, αλλά και για τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Η καθημερινή δουλειά που έγινε στο Μπουργκ Χάαμσταντ

όλο αυτό το διάστημα είχε αποτέλεσμα και αυτό φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο, από την εικόνα που είχε η ΑΕΚ στα φιλικά της τόσο με τους βασικούς, όσο και με τους… αναπληρωματικούς που κάλλιστα μπορούν να λογιστούν ως βασικοί.

Διαβάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα στους συναδέλφους που παρακολούθησαν από κοντά την προετοιμασία της ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα βγάζεις πολλά συμπερασμάτα. Το βασικότερο όλων είναι πως ο Αργεντινός προπονητής αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της Ένωσης. Εννοείται πως άπαντες κρίνονται από τα αποτελέσματα, όμως η φιλοσοφία και η προσέγγιση του Αλμέιδα όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά γενικότερα στη ζωή κάνει τους φίλους της ΑΕΚ να είναι αισιόδοξοι και να νιώθουν τυχεροί που τον έχουν στον πάγκο της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο βασικός εκφραστής των αγωνιστικών ιδεών της ΑΕΚ και οι παίκτες της, τα “παιδιά” του δηλαδή που όλοι μιλούν με κολακευτικά λόγια για τον άνθρωπο και προπονητή Αλμέιδα, είναι αυτοί που τα εφαρμόζουν άπταιστα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αργεντινός προπονητής γνωρίζει πως η σεζόν που ακολουθεί θα είναι πιο απαιτητική απ’ αυτή που προηγήθηκε, επαναλαμβάνει συνεχώς ότι “αρχίζουμε από το μηδέν” και ζητάει “ταπεινότητα” γιατί με αυτή πορεύθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα και στις μεγάλες επιτυχίες της ΑΕΚ, παρέμεινε ταπεινός.

Η ΑΕΚ της νέας σεζόν παραμένει ίδια, όπως έχω ξαναγράψει και καμία μεταγραφή να μην έκανε πάλι θα πρωταγωνιστούσε, πάλι θα διεκδικούσε με αξιώσεις τίτλους και φυσικά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Εννοείται πως η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ είναι ευπρόσδεκτη και ο Αλμέιδα όπως είπε θα πάρει παίκτη-ες που θα κουμπώσουν στο υπάρχον ρόστερ και θα δώσουν έξτρα λύσεις στην Ένωση.

Ο Αλμέιδα ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται η ΑΕΚ και η διοίκηση του club προσπαθεί να κάνει πράξει τις επιθυμίες του Αργεντινού για να ανεβάσει η Ένωση ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Και για την ίδια, αλλά και για τους αντιπάλους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλμέιδα, ΑΕΚ,almeida, aek