Ο Αλέγκρι ψάχνει μπακ

Οι Σαλεμάκερς και Πομπέγκα πρέπει να καλύψουν τα κενά. Δεν ήταν ποτέ μυστικό ότι οι περιοχές που χρειάζονταν να ανανεωθούν αυτό το καλοκαίρι ήταν κυρίως τα μπακ, καθώς ο Τεό Ερναντέζ πουλήθηκε στην Αλ – Χιλάλ, ενώ οι Γουόκερ, Καλάμπρια και Φλορέντσι αποχώρησαν στο τέλος των συμβολαίων τους.

Η εύρεση αντικαταστατών αποδείχθηκε δύσκολη, καθώς πήρε πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι θα ήθελε ο νέος διευθυντής αθλητισμού Ίγκλι Τάρε. Ο Μαξ Αλέγκρι

πρέπει να αυτοσχεδιάσει ενόψει των φιλικών αγώνων εναντίον της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ.

Οι μόνοι διαθέσιμοι ακραίοι αμυντικοί σε ολόκληρη την ομάδα είναι οι Άλεξ Χιμένεθ και Ντάβιντε Μπαρτεσάγκι, επομένως ο Αλέγκρι σχεδιάζει κάποια πειράματα. Ο Σαλεμάκερς επιστρέφει στο Σαν Σίρο μετά τον δανεισμό του στη Ρόμα και είναι πιθανώς ο πιο κατάλληλος για αυτόν τον ρόλο. Ο Βέλγος διεθνής μπορεί επίσης να αγωνιστεί στα δεξιά ή στα αριστερά, καθιστώντας τον μια πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα.

Μια άλλη επιλογή είναι λίγο πιο ασυνήθιστη, καθώς ο Πομπέγκα είναι κεντρικός μέσος, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν δανεικός στην Μπολόνια. Παλιότερα έχει ξαναπαίξει αριστερός μπακ. Αυτή μπορεί επίσης να είναι η τελευταία του συνεισφορά με τη φανέλα της Μίλαν, δεδομένου ότι αναμένεται να επιστρέψει στην κυπελλούχο Ιταλίας σε μόνιμη βάση για 7 εκατομμύρια ευρώ αντί για την αρχική οψιόν αγοράς των 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ανησυχία για τον Αλέγκρι είναι ότι η Μίλαν ξεκινάει νωρίς τη σεζόν της στο Coppa Italia εναντίον της Μπάρι στις 17 Αυγούστου και εξακολουθεί να μην φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην εύρεση νέων ακραίων αμυντικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα