“Ω! Αγαπητή μου, ήρθες πάλι;” – Ο Βασιλιάς Κάρολος σε νέα επική γκάφα με τη Λιζ Τρας [βίντεο]

Η Λιζ Τρας ίσως περίμενε μια εύκολη και τυπική συνάντηση κατά την εβδομαδιαία ακρόασή της με τον Βασιλιά Κάρολο. Τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά, καθώς ο νέος βασιλιάς έκανε και πάλι το θαύμα του.

Χρειάστηκαν μόλις 15 δευτερόλεπτα από την on camera συνομιλία τους κατά την υποδοχή της πρωθυπουργού από τον βασιλιά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ το βράδυ της Τετάρτης για να κάνει ο μονάρχης μια νέα γκάφα.

Καθώς η Τρας υποκλίθηκε και είπε: “Μεγαλειότατε”,

ο Κάρολος απάντησε: “Λοιπόν, ήρθατε πάλι;”

Κι ενώ η Τρας απάντησε: “Είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση”, εκείνος μουρμούρισε: “Αγαπητή μου. Ω, αγαπητή μου. Ας είναι…”

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral.

Η Τζένιφερ Κάσιντι, λέκτορας διπλωματικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το περιέγραψε ως “μια σκηνή κατευθείαν από το The Office… (σ.σ. γνωστό σίτκομ) πολιτική αδεξιότητα και ακούσια κωμωδία στα καλύτερά της”.

Την ευκαιρία για σχολιασμό, και ένα καρφί για τη Βρετανή πρωθυπουργό, δεν έχασε ούτε ο βουλευτής του εθνικού κόμματος της Σκωτίας (SNP), Τζον Νίκολσον, που έγραψε στο twitter: “Ο Βασιλιάς Κάρολος μιλά για όλους μας.

King Charles speaks for us all. “You’re back again. Dear oh dear. Well anyway…. “ At least he won’t have to endure her for long. https://t.co/rGybeSghaT

JOHN NICOLSON M.P. (@MrJohnNicolson) October 12, 2022 Οι γκάφες του βασιλιά

Από τη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο Κάρολος Γ’ απασχολεί την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ όχι μόνο με τη στάση του στο πένθος της μητέρας του, Βασίλισσας Ελισάβετ, ή τις πρωτοβουλίες του που χαρακτηρίζουν την δική του εποχή αλλά και με τις γκάφες του.

Ενδεικτικά, θυμίζουμε ότι σε μία περίπτωση έγραψε λάθος ημερομηνία, 12 αντί για 13 Σεπτεμβρίου, σε μια άλλη εκνευρίστηκε με την πένα του που έσταζε και χρειάστηκε να παρέμβει η Καμίλα και να του δώσει ένα νέο στυλό για να ολοκληρωθεί η υπογραφή, ενώ νεύρα του προκάλεσε και το στενό γραφείο στο οποίο κλήθηκε να καθίσει για να υπογράψει την ανακήρυξή του στον θρόνο.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα