Ο... T'Challa την έστειλε στα προημιτελικά

Ο Πιερ Εμερίκ... Τ’Challa άφησε για λίγο τους Avengers και μετακόμισε στο «Emirates» για να βοηθήσει την Άρσεναλ να ανατρέψει το 3-1 από τη Ρεν και με το 3-0 να προκριθεί στα προημιτελικά του Europa League.

Όπου T’Challa ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος με δύο γκολ και μία ασίστ ήταν ο mvp της νίκης των «κανονιέρηδων» επί της
γαλλικής ομάδας.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους Λονδρέζους, οι οποίοι μόλις στο 5ο λεπτό είδαν τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να ανοίγει το σκορ με το τρίτο του γκολ στο Europa League.

Στη συνέχεια ο Γκαμπονέζος από οριακή θέση off side έβγαλε σέντρα για να σκοράρει με κεφαλιά ο Μάιτλαντ-Νάιλς, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στην διοργάνωση και παράλληλα έγινε ο 12ος διαφορετικός σκόρερ στο Europa League.

Η Ρεν είχε δοκάρι με τον Νιάνγκ στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στο 72’ ο Ομπαμεγιάνγκ έδωσε ασφάλεια στους «κανονιέρηδες» σημειώνοντας το 3-0 έπειτα από ασίστ του Κολάζινατς.

Μάλιστα, στον πανηγυρισμό του ο Γκαμπονέζος φόρεσε τη μάσκα Μαύρου Πάνθηραμ του υπερήρωα T’Challa από τους Avgengers με αποτέλεσμα να δεχθεί κίτρινη κάρτα,

Οι ενδεκάδες:
Άρσεναλ: Τσεχ, Μάιτλαντ-Νάιλς, Κοσιελνί, Μουστάφι, Κολάζινατς, Μονρεάλ, Τσάκα, Ραμσεϊ (88' Τορέιρα), Οζίλ (70' Μικιταριάν), Λακαζέτ (70' Ιβόμπι), Ομπαμεγιανγκ.

Ρεν: Κούμπεκ, Τραορέ, Ντα Σίλβα, Μέξερ, Μπενσεμπαϊνί, Γκρενιέ (70' Ουνού), Αντρέ (78' Λεά), Σαρ, Μπεν Αρφά, Μπουριζό, Νιανγκ.

Για τον Γκαμπονέζο πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο, καθώς το είχε κάνει και με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Όμπα λατρεύει τους υπερήρωες και αυτή είναι η απάντηση...

Aubameyang Loves Superheroes Celebration

Keywords
Τυχαία Θέματα