Ο Solid Snake δεν θα έρθει στο Tekken 7

Snaaaaaake.

Κατά τη διάρκεια του φετινού EVO είδαμε ένα βίντεο στο οποίο αναφερόταν ότι ο Snake του Metal Gear Solid θα ερχόταν στο Tekken 7. Τελικά όμως επρόκειτο για πλάκα.

Ο επίσημος λογαριασμός του EVO στο Twitter ανέφερε σχετικά: "Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο

τα πράγματα, το cameo του Snake στους τελικούς του Tekken ήταν δική μας ιδέα και πρόκειται για μία πλάκα. Δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει ένα νέο χαρακτήρα και το κάναμε μόνοι μας, χωρίς να συμβουλευτούμε τη Bandai Namco. Ζητούμε συγγνώμη για το μπέρδεμα."

Just to clear things up, the Snake cameo video that we showed during Tekken finals was our idea of a little joke. It was not intended to imply a character reveal, and was done on our own, without consulting Bandai Namco. Sorry for any confusion!

EVO (@EVO) August 5, 2019

Ο σκηνοθέτης του Tekken 7,Katsuhiro Harada, μίλησε σχετικά με το γεγονός στο Twitter. Αν και δεν μετέφρασε ο ίδιος το Tweet, δουλεύουμε έτσι ώστε να σας δώσουμε μία όσο το δυνατόν πιο πιστή μετάφραση γίνεται.

EVO側から正式に謝罪があり、釈明Tweetをしてもらいました。 しかしまあ、勝手に作った映像のせいで勝手に期待されるわ、その後正式発表無かったと怒る人まで現れるわ、こちらとしては何故かコナミさんや小島さんにも申し訳ない気持ちになるわで(当然我々は何もしてませんが)https://t.co/xYbOX1Xj4u

— Katsuhiro Harada (@Harada_TEKKEN) August 5, 2019

国内向けにも説明しておくと、EVO決勝の休憩時間に会場内向け映像(中継無し)で、MGSのスネークと私が会話する数秒の謎映像が流れました。これを受けてバンナム陣営からはEVO側に猛抗議し、EVO側が勝手に作った映像である事が判明しました。他にも色々と無監修映像アリ(続)https://t.co/p9qol6F00S

— Katsuhiro Harada (@Harada_TEKKEN) August 5, 2019

Ο ηθοποιός που δίνει τη φωνή του στον Snake, David Hayte, κατηγόρησε τους διοργανωτές του event που δεν συμβουλεύτηκαν ούτε αυτόν, ούτε την Konami. "ΕVO, δεν συμβουλευτήκατε ούτε εμένα ούτε την Konami. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τη φωνή μου για να προωθήσετε άλλα παιχνίδια, ποτέ."

EVO,

You also failed to consult me, or Konami. Please do not use my voice to promote other games. Ever.

DH https://t.co/6ZgCEPVddU

David Hayter (@DavidBHayter) August 5, 2019

Ο Snake θα αρκεστεί συνεπώς στην guest εμφάνιση του στο Super Smash Bros.

IGN GreeceΑποκλειστικό: Νέα concept σχέδια αποκαλύφθηκαν για το επερχόμενο φιλμ "Metal Gear Solid"Οι διαφημίσεις του Metal Gear Solid της Ford παρουσιάζουν τον David HayterΈνα VR παιχνίδι Metal Gear Solid που δημιουργήθηκε από fans θα φέρει πίσω τον David Hayter

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα