Ο Ryan Reynolds θα συμμετάσχει στο remake του "Home Alone"

Η FOX επαναφέρει το δημοφιλές franchise ταινιών, με μια διαφορετική... πινελιά.

Η FOX βρήκε έναν εμπνευσμένο τρόπο να αγγίξει ξανά το πνεύμα της μεγαλύτερης κωμωδίας όλων των εποχών του studio, το "Home Alone", όπως μαθαίνουμε αποκλειστικά από το Deadline.

Στην πραγματικότητα, η νέα προσέγγιση

ακούγεται σαν ένα μείγμα της οικογενειακής ταινίας του John Hughes, με την ασέβεια, την βαθμολογία μόνο για ενήλικες και τον star από το "Deadpool". Ο Ryan Reynolds θα συμμετέχει στην παραγωγή του "Stoned Alone", η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στο FOX. Η Augustine Frizzell είναι έτοιμη να σκηνοθετήσει. Ο Kevin Burrows και ο Matt Mider έγραψαν το σενάριο από μια ιδέα του στελέχους της FOX, Matt Reilly.

Ο Ryan Reynolds.

Το "Stoned Alone" θυμίζει εκείνη την απολαυστική κλασική κωμωδία. Επικεντρώνεται γύρω από έναν χαμένο είκοσι-κάτι χρονών που φυτεύει μαριχουάνα και που χάνει το αεροπλάνο για το ταξίδι του. Προσπαθεί να κάνει τα πράγματα καλύτερα με το να… φτιάχνεται. Η παράνοια έρχεται στο μυαλό του και νομίζει ότι έχουν μπει κλέφτες. Αποδεικνύεται ότι, όντως, οι κλέφτες έχουν μπει μέσα στο σπίτι του. Πλήρως… μαστουρωμένος και τροφοδοτημένος από την παράνοια, προσπαθεί να διώξει τους κλέφτες και να υπερασπιστεί το κάστρο του. Ο Reynolds θα συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας μέσω της Maximum Effort, θυγατρικής εταιρείας παραγωγής της FOX με εκτελεστικό παραγωγό, τον George Dewey, της Maximum Effort.

Η Frizzell είναι μια νέα κόμικ φωνή. Έχει σκηνοθετήσει το "Never Goin 'Back", το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Sundance και θα κυκλοφορήσει από το A24, και σκηνοθετεί το "Euphoria" για το HBO. Οι συγγραφείς σχεδίαζαν για το Netflix την κωμωδία που ονομάζεται "Eggplant Emoji", αλλά τώρα ονομάζεται "The Package". Υπέγραψαν αμέσως μετά από όταν τους πρότεινε ο Reilly.

Το αρχικό "Home Alone" βγήκε στους κινηματογράφους την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του 1990. Η ταινία κέρδισε $476 εκατομμύρια και έφερε δυο συνέχειες, έκανε αστέρι τον Macaulay Culkin, και πέρασαν χρόνια πριν η Warner Bros ή σχεδόν οποιοδήποτε σπουδαίο στούντιο βάλει και πάλι ένα έργο σε "turnaround", λόγω φόβου ότι θα γίνει ρεζίλι. Ο Chris Columbus σκηνοθέτησε το πρωτότυπο.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΟ Ryan Reynolds θέλει να γίνει "Φύλακας του Γαλαξία"O Ryan Reynolds στην παραγωγή του "Clue"O Deadpool εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις Μητέρες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα