Ο Kratos παραλίγο να μην είναι στο God of War

Μερικοί τον θεωρούσαν ενοχλητικό.

Ο διευθυντής του God of War, Cory Barlog, αποκάλυψε ότι αρκετά μέλη της Santa Monica δεν ήθελαν τον Kratos στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της αρχικής του ανάπτυξης.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε, σύμφωνα με το Eurogamer: "Στα αρχικά στάδια συζητήσεων υπήρχαν άτομα που έλεγαν ότι πρέπει να ξεφορτωθούμε τον Kratos καθώς τον

θεωρούσαν ενοχλητικό και τελειωμένο."

Πολλά μέλη πίστευαν ότι ο Kratos είχε γενικά εξαντληθεί από κάθε άποψη σαν χαρακτήρας στην αρχική τριλογία και το καινούργιο παιχνίδι χρειαζόταν έναν νέο πρωταγωνιστή. Κάποια μέλη της ομάδας θεωρούσαν ότι η μυθολογία του παιχνιδιού είναι αυτή που έχει σημασία, όχι ο Kratos.

Τελικά όμως ο Barlog κατάφερε να τους πείσει ότι ο Kratos είναι ένας άξιος πρωταγωνιστής δείχνοντας ένα νέο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του, αυτό του πατέρα.

Η ιδέα αυτή είχε αρκετούς κινδύνους για το στυλ του παιχνιδιού, ενώ πρόσθεσε αρκετή πίεση τόσο στους animators όσο και στους προγραμματιστές, οι οποίοι έπρεπε τώρα να χειριστούν και δεύτερο πρωταγωνιστή. Τελικά όμως η Santa Monica κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και να πραγματοποιήσει το όραμα του Barlog.

Το όραμα αυτό ήταν που έκανε το παιχνίδι έναν από τους καλύτερους τίτλους του PS4, κερδίζοντας μάλιστα BAFTA και DICE Awards. Πρόσφατα το studio πάντως ανακοίνωσε ότι ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας για άτομα που έχουν καλές γνώσεις του God of War.

Ενδιαφέρεστε μήπως να δηλώσετε συμμετοχή;

IGN GreeceNέες θέσεις εργασίας για γνώστες του God of War37 πράγματα που μάθαμε από το ντοκιμαντέρ του God of WarΈρχεται ντοκιμαντέρ God of War

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα