Ο Jeremy Irons γίνεται μέλος των "Watchmen" του HBO

Ο ρόλος του κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Η σειρά "Watchmen" του HBO πρόσθεσε έναν ακόμα μεγάλο σταρ στο ολοένα και αυξανόμενο cast του.

Οι πληροφορίες έρχονται από το Variety, και θέλουν τον Jeremy Irons του "Batman v Superman" να συμμετέχει στο show σε έναν ρόλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα. Βάσει πληροφοριών από το The Hollywood

Reporter, ο Irons, ίσως να υποδύεται έναν επιβλητικό λόρδο ενός βρετανικού αρχοντικού.

Ο Irons υποδύθηκε τον Alfred και στο "Batman v Superman" και στο "Justice League" και είναι επίσης γνωστός από το Lion King, όπου δάνεισε τη φωνή του στον Scar. Μπορείτε να δείτε και το υπόλοιπο cast του "Watchmen" παρακάτω.


Αυτός θα είναι ο δεύτερος μόνιμος τηλεοπτικός ρόλος του Irons, αφού είχε πρωταγωνιστήσει και παλαιότερα στο "The Borgias" του Showtime. Ο Irons ενώνεται με cast σούπερ πρωταγωνιστών, το οποίο περιέχει τους Don Johnson, Regina King, Tim Blake Nelson, Adelaide Clemens, Andrew Howard και Louis Gossett Jr.

Ο Damon Lindelof θα είναι ο υπεύθυνος για την ομαλή ροή της σειράς και υποσχέθηκε νέους χαρακτήρες και σύγχρονο περιβάλλον για το "Watchmen". Η σειρά έχει ως στόχο να παρουσιάσει μια νέα ιστορία αντί να προσαρμόσει την πρωτότυπη ιστορία των "Watchmen".

Εκτός από το "Watchmen", μπορείτε να τσεκάρετε τον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας για την νέα σεζόν του 2018.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]Μετακομίζει η μαύρη κωμωδία των George Clooney και Kristen DunstΟ Ethan Hawke φέρνει το "The Good Lord Bird" στη μικρή οθόνηΦωτογραφίες από τα σκηνικά της σειράς "Watchmen" αποκαλύπτουν μέρος της πλοκής της

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα