Ο Andy Serkis θα σκηνοθετήσει και το "Animal Farm" για το Netflix

Η υπηρεσία streaming, μετά το "Mowgli", απέκτησε και τα δικαιώματα του μυθιστορήματος του Orwell.

Το Netflix χτύπησε φλέβα χρυσού με τον Andy Serkis. Λίγο καιρό μετά την απόκτηση της ταινίας "Mowgli" από την Warner Bros., το Netflix απέκτησε και τα δικαιώματα του μυθιστορήματος του

George Orwell, "Animal Farm", όπως μαθαίνουμε αποκλειστικά από το Deadline.

Η ταινία, βασισμένη στο αλληγορικό μυθιστόρημα, θα είναι performance-capture film, δηλαδή σύλληψη ερμηνείας. Είναι παρόμοιο με το motion capture, όμως όταν περιλαμβάνονται μόνο το πρόσωπο και τα δάχτυλα ή ήπιες εκφράσεις στην σύλληψη, συνήθως παίρνει αυτήν την ονομασία.

Ο Andy Serkis, εκτός από τη σκηνοθεσία, θα συμμετάσχει και στην παραγωγή της ταινίας μαζί με τους Matt Reeves, Rafi Crohn, Adam Kassan και Jonathan Cavendish.

Matt Reeves

Το μυθιστόρημα δημοσιεύτηκε το 1945 κι είναι εμπνευσμένο από την Ρωσική Επανάσταση του 1917 και το Σταλινικό μοντέλο της Σοβιετικής Ένωσης μεταγενέστερα. Η ιστορία περιλαμβάνει μια ομάδα ζώων που επαναστατούν εναντίον των ανθρώπων που παίρνουν στα χέρια τους το αγρόκτημά τους και κερδίζουν την ανεξαρτησία τους. Οι αρχιτέκτονες της επανάστασης δημιουργούν ένα ουτοπικό περιβάλλον βασισμένο στην ισότητα, αλλά ένα γουρούνι, που ονομάζεται Ναπολέων, ανατρέπει την αρχική πρόθεση των ζώων, εξαλείφει αργά τους αντιπάλους του κι εκδίδει επτά εντολές - το βασικό του οποίου δηλώνει ότι "όλα τα ζώα δημιουργούνται ίσα, αλλά κάποια ζώα είναι περισσότερα ίσα από άλλα."

Ο Serkis δήλωσε ότι "είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που βρήκαμε τελικά το τέλειο δημιουργικό σπίτι στο Netflix γι' αυτό το εξαιρετικά γελοιογραφικό έργο του George Orwell. Εκτός αυτού, η επανένωση με τον καλό μου φίλο Matt Reeves, με την οξεία ευαισθησία του, την εξυπνάδα του στην αφήγηση και την ειλικρίνειά του, είναι για να έχουμε το καλύτερο σενάριο για να ζωντανέψουμε το μακροχρόνιο αυτό πάθος μας."

Andy Serkis.

Ο Andy Serkis θα επανενωθεί με τον Matt Reeves μετά τη συνεργασία τους στα "Dawn of the Planet of the Apes" και "War of the Planet of the Apes".

"Ο Andy είναι ένας τόσο απίστευτος καλλιτέχνης - είναι πραγματικά μια δύναμη της φύσης και μια όμορφη ψυχή. Το να μπορέσω να συνεργαστώ ξανά μαζί του και με τον Jonathan και το Netflix, για να δω την κλασική ιστορία του Orwell να έρχεται στη ζωή με εντελώς νέο και συναρπαστικό τρόπο, είναι ένα απόλυτο όνειρο", είπε ο Reeves σε δήλωσή του.

Τέλος, να σημειώσουμε πως η ταινία βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο παραγωγής. Για περισσότερες εξελίξεις στη διαδικασία της, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixΔείτε στο Netflix αυτόν τον μήνα | Αύγουστος 2018Netflix Spotlight: Αύγουστος 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα